U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

De netwerkdag Loopbaanprofs biedt loopbaanprofessionals volop de mogelijkheid om collega’s uit andere gemeenten en regio’s te ontmoeten en van elkaar te leren.

In de ochtend is er keus uit twee verschillende workshops, in de middag staat er een plenair programma met Maaike Kooter van de Intelligence Group op het programma over de impact van digitalisering voor loopbaanprofessionals.

Voor wie

Bent u een loopbaanprofessional, heeft u direct contact met medewerkers van uw gemeente en ondersteunt u hen bij hun loopbaan en ontwikkeling? Dan is deze bijeenkomst voor u bedoeld.

Programma

9.30 uur             Inloop

10.00 uur           Inleiding en welkom door Lena Tiemersma

10.05 uur           Project “medewerkers Burgerzaken” en de ontwikkelingen van het medewerkersplatform A+O+IK door Marieke de Feyter

11.00 uur           Henk van der Stelt (Ministerie SZW) over de subsidieregeling “Ontwikkeladvies 45+”

12.00 uur           Lunch

13.00 uur           Introductie E-coaching door Marjanne Peters van Cocreation Coaching Company

16.00 uur           Borrel

 

Workshops

In de ochtend kunt u kiezen uit één van de volgende workshops;

1. Informatiebijeenkomst over het ESF project “Grip op groei”.

Het A+O fonds Gemeenten is gestart met het ESF project “Grip op groei”. Het doel van het project is om bij gemeenteambtenaren in de salarisschalen 4 t/m 9, het intrinsiek vermogen tot zelfontplooiing te bevorderen. Het actief inzetten op de loopbaan van deze doelgroep is nodig, omdat er in de toekomst door robotisering en digitalisering veel banen in die middengroep zullen verdwijnen. Dit vraagt een ander profiel en andere competenties van de gemeenteambtenaren.
Om het project “Grip op groei” succesvol te maken is het A+O fonds Gemeenten op zoek naar:

  • Meerdere gemeentelijke loopbaanprofs die gedetacheerd of als zzp-er mee willen draaien in dit project in de periode 1 januari 2019 tot 31 december 2019.
  • 40 Pilot Gemeenten die actief meedoen aan onderzoek en de uitvoering van pilots voor de salarisgroep 4 tot en met 9.
  • Medewerkers uit de salarisgroep 4 tot en met 9 die in een klankbordgroep mee willen denken gedurende het project.

Anneke van Londen en Lena Tiemersma, projectleiders van “Grip op groei”, nemen u tijdens deze informatiebijeenkomst mee in de achtergronden, de planning en de doelstelling van het project.

2. Workshop “Intervisie” met Mireille Stuart (A+O fonds Gemeenten)

Waarom is intervisie nodig en wat levert het op voor jou als gemeentelijke loopbaanprof?

In een workshop van twee uur neemt Mireille Stuart u mee in de methode “Intervisie” en ervaart u wat een andere methodiek en verdieping van uw rol als gemeentelijke loopbaanprof op kan leveren.

Aan de hand van een casus, die u tijdens de workshop kunt inbrengen, wordt de intervisie toegepast. We gaan samen de unieke rol van de loopbaanprof met elkaar nader onderzoeken en bekijken hoe die rol versterkt kan worden binnen één van de intervisiemethodes. Ook is er de kans om te ervaren wat de toegevoegde waarde van een andere methodiek kan zijn.

Mireille Stuart is programmamanager bij het A+O fonds Gemeenten en heeft daarvoor jarenlange ervaring opgedaan als trainer en adviseur bij Leeuwendaal.

Kosten

Deelname aan de netwerkdag is gratis, maar aanmelden is niet vrijblijvend. We rekenen op uw komst en vragen u bij onvoorziene verhindering tijdig af te melden of een vervanger te regelen. Tot 5 werkdagen voor de bijeenkomst kunt u kosteloos afzeggen, daarna brengen we 75 euro in rekening.

 

Meer informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met Lena Tiemersma via lena.tiemersma@aeno.nl of via 06-588 34 167.

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u