Exclusieve korting voor gemeente Ambtenaren

Met een frisse blik kijken naar samenwerking in organisaties. Naar omgaan met verschillen tussen mensen en naar bedrijfscultuur, macht, leiderschap en teamwork? Kom dan op 7 november 2017 naar het onconventionele seminar Rhythm of Life en laat u uitdagen, verrassen en verbluffen door onder andere corporate antropoloog Jitske Kramer en rapper/ zanger Typhoon.

8 Principes

Rhythm of Life heeft een stevig theoretisch fundament en is allesbehalve saai. U wordt meegenomen langs 8 principes die, samen met 8 verrassende experiences en inspirational speeches, een belevenis met impact vormen. Na dit seminar:

  • Heeft u heldere inzichten op het gebied van groepsdenken, macht, ranking & leiderschap.
  • Doorziet u de kracht van de verschillen tussen mensen.
  • Heeft u de sleutels in handen om diversiteit in uw voordeel te benutten.
  • Heeft u kennis van de belangrijkste elementen om tot een open werkcultuur te komen.

Wat zijn experiences?

Het seminar is gebaseerd op een stevig stuk theorie over leiderschap, organisatiecultuur en diversiteit. Management plezier werkt vanuit het principe dat mensen niet alleen met hun hoofd leren. Met de experiences in Rhythm of Life zorgen ze ervoor dat u de theorie op een andere manier eigen maakt waardoor het beter blijft hangen. De experiences geven afwisseling in het programma en staan altijd ten dienste van de theorie. Alle experiences vinden plenair plaats.

Voor wie?

  • Iedereen die behoefte heeft aan een frisse blik op organisatieontwikkeling en samenwerking.
  • Organisaties die met cultuurverschillen te maken hebben.
  • Voor teams met vastgeroeste gewoonten.
  • Iedereen die bezig is met leiderschap.
  • Teamleiders die hun team willen verrassen met een inspirerende middag.

Exclusieve korting en gratis boek voor gemeente Ambtenaren

In samenwerking met het A+O fonds Gemeenten biedt Management Plezier gemeente ambtenaren nu een exclusieve korting van € 75,- op de normale prijs van € 258,-. Bovenop deze korting ontvangen deelnemers vanuit gemeenten ook nog eens het boek ‘Wow wat een verschil’ van Jitske Kramer. Deze actie is beschikbaar tot 1 oktober. Meld u direct aan.

Download de pdf van deze bijeenkomst.

Kans maken op gratis ticket?

Vertel ons waarom u deze bijeenkomst niet wilt missen. Onder alle inzendingen worden er drie tickets verloot. De winnaars worden op 22 september bekend gemaakt.

– Het is helaas niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze actie –

Aanbevolen voor u