U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Gemeentelijke loopbaanadviseurs opgelet! Voor het project Grip op Groei (lees meer) zijn we op zoek naar jou! In dit project zoeken we antwoord op vragen als: Voelt de middengroep gemeenteambtenaren (schaal 4 t/m 9) daadwerkelijk geen urgentie om zelf de regie te nemen over de eigen loopbaan? En wanneer dit zo is, wat ligt hier dan aan ten grondslag? Wat zijn bijvoorbeeld belemmerende factoren om gebruik te maken van de bestaande tools op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Maar ook: met welke tools kan het intrinsiek vermogen van de middengroep nog beter worden gefaciliteerd?

In de periode van 1 januari tot en met 31 december 2019 vinden er een groot aantal loopbaanadviesgesprekken met gemeenteambtenaren plaats. En daar doen wij graag een beroep op jou! Dus heb jij ervaring als loopbaanadviseur bij een gemeente? Ben je aangesloten bij een beroepsvereniging? En wil je een bijdrage leveren aan het onderzoek naar loopbaanzelfregie in de gemeentelijke sector? Sluit dan aan bij deze bijeenkomst of die van 30 augustus in Arnhem. Tijdens deze bijeenkomst informeren we jou over het project en jouw rol (en mogelijkheden) als gemeentelijk loopbaanprofessional.

Programma

09.30 – 10.00 Inloop
10.00 – 10.05 Welkom
10.05 – 11.00 Grip op Groei: Hoe we samen bouwen aan de
de inzetbaarheid van gemeenteambtenaren
uit de middengroep. We gaan in op de achtergrond
van het project, de activiteiten, de doelstellingen
en jouw rol als loopbaanadviseur.
11.00 – 11.15 Hoe nu verder? We zoomen in op de
sollicitatiegesprekken die gaan volgen, de vergoeding
die er tegenover staat, de trainingsdagen en de planning
van het project Grip op Groei in 2018 en 2019.

Voor wie

Deze bijeenkomst is bedoeld voor gemeentelijke loopbaanadviseurs.

Begeleiding

Deze ochtend wordt begeleid door de projectleiders van Grip op Groei, Anneke van Londen, Fleur Kruithof en Lena Tiemersma

Kosten

Er worden geen aanvullende kosten in rekening gebracht. Alleen wanneer je niet aanwezig kunt zijn en je niet op tijd bent afmeldt, brengen we € 75,- euro in rekening. Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de start van deze bijeenkomst.

Meer informatie

Meer informatie over het project ‘Grip op Groei’ vind je hier. Voor inhoudelijke vragen over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Fleur Kruithof via fleur.kruithof@aeno.nl of 070 763 00 30. Voor praktische zaken met Sandra de Weerd via evenementen@aeno.nl of 070 763 00 30.

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u