Het evenement is volgeboekt, u kunt nog wel een plaats op de wachtlijst reserveren.

Reserveer uw plaats!

Let op: deze training is vol. Sluit aan op 4 juli.

Verzuim aanpakken, een uitdaging met veel rendement!

Hét verzuim bestaat niet. In de regel heeft 30 tot 40 procent van de medewerkers zich het afgelopen jaar niet ziek gemeld. En bij 55 procent van de medewerkers is het verzuim heel laag. Het grootste deel van het verzuim heeft te maken met slechts een klein percentage van de medewerkers: zo’n 10 tot 15 procent.

Bij een gemiddeld verzuim van zo’n 5 procent wordt tweederde van alle verzuimde dagen en ook tweederde van alle verzuimgevallen veroorzaakt door 15 procent van de medewerkers.

Het frequent en langdurig verzuim heeft veel impact op de dagelijkse bedrijfsvoering en de samenwerking. Welke mogelijkheden hebben om dit verzuim effectief aan te pakken? In deze training verkennen we de mogelijkheden en kijken we hoe we successen kunnen behalen. Dit doen we door te werken met een goede analyse van het frequent en langdurig verzuim en door het stimuleren van leidinggevenden in het samen leren en inzichten vergaren. In deze training zetten we aandacht voor frequent en langdurig verzuim centraal.

Doelgroep

De workshop is bedoeld voor P&O-adviseurs, verzuim- en arbocoördinatoren of andere personen die zich bezig houden met verzuimmanagement en verzuimbegeleiding.

Ook interessant voor u:

Een goede aanvulling voor de inrichting van het verzuimmanagement binnen uw organisatie is de training “Het verzuimbeleid en de verzuimanalyse”.

Kosten

U kunt kosteloos deelnemen aan deze training. Alleen wanneer u niet aanwezig kunt zijn en u zich niet tijdig afmeldt, worden er kosten in rekening gebracht (€ 75,-). Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de start van de training.

Informatie of vragen?

Voor meer informatie of vragen over de workshop neem contact op met Marjan Jongsma via gezondwerk@aeno.nl of 070 763 0030.

Let op: deze training is vol. Sluit aan op 4 juli.

Zet uzelf op de wachtlijst.

Vul uw voornaam in.

Vul uw achternaam in.

Vul uw werk e-mailadres in.

Vul uw mobiele nummer in.

Vul uw organisatie in.

Vul uw functie in.

Ga akkoord met de voorwaarden.


Let op: Bij niet tijdig afmelden brengen wij kosten in rekening.


Aanbevolen voor u