Het evenement is volgeboekt, u kunt nog wel een plaats op de wachtlijst reserveren.

Reserveer uw plaats!

Zet de A+O TalentSpiegel in bij ontwikkelgesprekken met medewerkers

De A+O TalentSpiegel is een digitale tool die u kunt inzetten in het kader van ontwikkelgesprekken met medewerkers. Medewerkers krijgen met de TalentSpiegel meer zicht op hun talenten waardoor ze meer richting kunnen geven aan hun loopbaan(ontwikkeling). Elke gemeenteambtenaar kan de TalentSpiegel gratis gebruiken via www.meesterinjewerk.nl.

De scan is ontwikkeld in samenwerking met psychologisch adviesbureau LTP. Hij gaat in op iemands persoonlijkheid, werkstijlen, werkmotieven, kwaliteiten, leerstijlen, werkvoorkeuren en veranderkracht. Na het invullen van de vragenlijsten ontvangt de medewerker meteen een rapportage. Met de adviezen in het rapport kan de medewerker direct zelf aan de slag. Maar het rendement van de TalentSpiegel is veel groter wanneer de medewerker de rapportage bespreekt met iemand die de scan goed kent. Daarom biedt het A+O fonds in 2017 vier certificeringstrainingen aan voor gemeentelijke loopbaanprofessionals. In een dag hoort u de ins&outs van de scan en oefent u met praktijksituaties.

Maakte uw gemeente voorheen gebruik van de Loopbaanscan en/of Ontwikkelscan?

De TalentSpiegel is de opvolger van deze twee scans.  Als u bekend bent met de Loopbaanscan kunt u zonder aanvullende training werken met de Talentspiegel. Maakte u tot nog toe alleen gebruik van de Ontwikkelscan? Dan adviseren wij de training voor de TalentSpiegel te volgen.

Aanmelden en kosten

U kunt kosteloos deelnemen aan deze training. Alleen wanneer u niet aanwezig kunt zijn en u zich niet tijdig afmeld worden er kosten in rekening gebracht. Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de training. Daarna brengen wij € 150,- in rekening. U kunt kosteloos een vervanger sturen.

Zet uzelf op de wachtlijst.

Vul uw voornaam in.

Vul uw achternaam in.

Vul uw werk e-mailadres in.

Vul uw mobiele nummer in.

Vul uw organisatie in.

Vul uw functie in.

Ga akkoord met de voorwaarden.


Let op: Bij niet tijdig afmelden brengen wij kosten in rekening.


Aanbevolen voor u