Op 22 juni 2017 organiseren A+O fonds Gemeenten, het Nederlands Jeugdinstituut en Movisie de volgende bijeenkomst van de Uitvoeringsautoriteit. Het thema Werk-en (jeugd)participatie staat centraal. Tezamen beschikken we over een combinatie van veel kennis over dit thema en ervaring met de professionals uit de sector. Leren van, door en met elkaar zodat we in ons dagelijkse werk gebruik kunnen maken van elkaars deskundigheid, is de rode draad van deze dag. We inventariseren thema’s en opgaven en gaan samen aan de slag om voor praktische oplossingen te zorgen.

Programma 22 juni 2017

Op het programma staat onder andere:

  • Een terugkoppeling van de werkgroep van de Uitvoeringsautoriteit. Wat is er tot nu toe gebeurd met alle input die de uitvoerders hebben aangeleverd? Welke praktische oplossingen kunnen we nu al gebruiken?
  • Innovatieve praktijkverhalen die direct aansluiten bij jouw dagelijkse werk. De namen van sprekers maken we zo snel mogelijk bekend.
  • De dag wordt weer begeleid door Rob Koops, een bekende en enthousiaste dagvoorzitter.
  • Daarnaast is er de nodige tijd en ruimte voor intercollegiaal overleg onder begeleiding van deskundigen uit het veld.

Locatie

We zijn te gast bij de Eenhoorn, Barchman Wuytierslaan 2 in Amersfoort. Een centraal gelegen locatie direct naast het station en met een eigen parkeergelegenheid. Website en routebeschrijving.

Kosten

U kunt kosteloos aansluiten bij deze bijeenkomst. Alleen wanneer u niet aanwezig kunt zijn en u zich niet tijdig afmeld worden er kosten in rekening gebracht. Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de training. Daarna brengen wij € 150,- in rekening.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie (zoals over de vorige bijeenkomst) vind je hier. Wij roepen je verder graag op om deze uitnodiging te delen met collega’s die wellicht ook willen aansluiten. Hopelijk mogen we jou (wederom) begroeten op 22 juni a.s.

Selecteer data:

Vragen of opmerkingen?

Neem dan contact op met May Louise Yalcin van het A+O fonds Gemeenten (070-7630027) of mail naar uitvoeringsautoriteit@aeno.nl

Aanbevolen voor u