Reserveer uw plaats!

Er zijn nog 50 plaatsen vrij!

“Gemeenten blunderen met privégegevens kandidaten, Gemeente gooit gegevens sollicitanten op straat, Rekenkamer detecteert risico’s privacy sociaal domein, Privacywetgeving hindert hulp aan ouderen.” De kranten berichten de laatste tijd veelvuldig over privacy. Niet vreemd want door de veranderende wetgeving, die op 25 mei 2018 zijn intrede doet, staat het onderwerp privacy hoog op de agenda.

Een lastig vraagstuk waar uitvoerders op dagelijkse basis tegenaan lopen. Welke gegevens mag jij wel en niet noteren van je cliënt, mag je gebruik maken van een ‘zwarte’ lijst en kun jij een collega zomaar meenemen op een huisbezoek? En wat als een ontevreden cliënt iets plaatst over jou op social media?

Om uitvoerders hierin te ondersteunen, organiseert de Uitvoeringsautoriteit op dinsdag 24 april een werkatelier “Privacy”. Met elkaar vinden we antwoorden op bovenstaande vragen. Werk je in het sociaal domein? Dan nodigen wij je uit om deel te nemen aan ons werkatelier.

Wat is een werkatelier?
Een Werkatelier is een bijzondere werkvorm waarin onder druk ideeën, oplossingen en innovaties aangedragen worden op basis van concrete vraagstellingen. Daarnaast nodigen we een inspirerende spreker uit.

Datum en locatie
24 april 2018
Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25, 8011 ND Zwolle.
De bijeenkomst is van 9.30 uur tot 14.30 uur, inclusief lunch.

Kosten
Deelname is gratis. Alleen wanneer je niet aanwezig kunt zijn en jij je niet tijdig afmeldt, worden er  kosten in rekening gebracht (€ 75,-) per gemist dagdeel. Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de start van het werkatelier.

Geef je op!
Wil je meer informatie over deze bijeenkomst? Neem contact op met May Louise Yalcin van het A+O fonds Gemeenten (070-7630027) of stuur een email naar uitvoeringsautoriteit@aeno.nl.

 

Er zijn nog 50 plaatsen vrij!

Vul uw voornaam in.

Vul uw achternaam in.

Vul uw werk e-mailadres in.

Vul uw mobiele nummer in.

Vul uw organisatie in.

Vul uw functie in.

Ga akkoord met de voorwaarden.


Let op: Bij niet tijdig afmelden brengen wij kosten in rekening.


Aanbevolen voor u