U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Digitalisering en nieuwe technologieën raken organisaties, werkprocessen en werk op diverse manieren. Ook bij opleiding zien we nieuwe digitale vormen voor leren en opleiden.  Het A+O fonds Gemeenten organiseert op 16 mei samen met Moovs een verander- en leerbijeenkomst over de digitale ontwikkelingen op het terrein van Human Resources Development.

Programma

14.30 Inloop
15.00 Opening A+O fonds Gemeenten
Inleiding nieuwe digitale vormen van leren:
  • Ontwikkelingen in leren (enkele feiten en cijfers)
  • Wat doen bedrijven zoals Ahold, KLM en Pathé aan digitaal leren?
  • Voorbeelden van bite size leren (micro leren) van o.a. Pathé, SuitSupply en Ahold
  • Voorbeelden van een virtueel event (bereiken van grote groepen mensen live)
  • Gebruik van Virtual Reality en Augmented Reality bij leren
  • Performance Support (koppelen van leren aan prestatie indicatoren zoals bijvoorbeeld service)
17.00 Afsluiting en borrel

Voor wie

Deze leerbijeenkomst is bestemd voor iedereen die werkzaam is bij gemeenten en betrokken is bij opleiden, leren en veranderen. Bijvoorbeeld HR-, opleidingsadviseurs, gemeentelijke veranderaars, organisatie-adviseurs en OR-leden.

Begeleiding

Edwin Boom, managing director Moovs, gespecialiseerd in creatieve concept ontwikkeling en vernieuwing van leren. Kern van de activiteiten van Moovs is het begeleiden en ondersteunen van wezenlijke verandering van mens en organisatie

Kosten

U kunt kosteloos deelnemen aan deze bijeenkomst. Alleen wanneer u niet aanwezig kunt zijn en u zich niet tijdig afmeldt, worden er kosten in rekening gebracht (€ 75,-). Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de start van de inspiratiesessie.

Meer informatie

Voor meer informatie over de organisatie van het leernetwerk neemt u contact op met het secretariaat van het A+O fonds Gemeenten via secretariaat@aeno.nl of 070 763 00 30.

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u