U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Ben jij bij een van de Bruisende regiobijeenkomsten geweest? Dan is dit vervolg wellicht wat voor jou! We hebben veel positieve reacties gehad en organiseren daarom een vervolg workshop. Veel van jullie zijn al aan de slag met vitaliteit en met de BRUIS middelen. Anderen willen wel de volgende stap zetten maar lopen toch nog aan tegen belemmeringen. Tijdens deze bijeenkomst delen we ervaringen en uitdagingen. In kleine groepen helpen we elkaar om dit te vertalen naar concrete en praktische stappen.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het thema vitaliteit binnen hun organisatie, HR-professionals en Arbo coördinatoren, die eerder aanwezig zijn geweest bij een Bruisende regiobijeenkomst.

Datum en locatie
De bijeenkomst vindt plaats in de omgeving Rotterdam. Elke bijeenkomst is van 9.00 uur tot 13.00 uur, inclusief brunch.

Neem je collega mee!
We weten hoe belangrijk het is dat je een bruisende coalitie hebt. Daarom vragen we je een collega uit de bruisende coalitie van je eigen organisatie mee te nemen naar de workshop. Dit mag een communicatie-collega, ambassadeur of een van de andere functies zijn. Uiteraard mag dit iemand zijn die ook mee was naar de regiobijeenkomst.

Kosten
Voor de workshop worden geen aanvullende kosten in rekening gebracht. Alleen wanneer je niet aanwezig kunt zijn en jij je niet tijdig afmeldt, worden er kosten in rekening gebracht (€ 75,-) per gemist dagdeel. Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de start van het bijeenkomst.

Meld je aan!
Wil je meer informatie over deze bijeenkomst? Neem contact op met Pepijn Louisse van het A+O fonds Gemeenten (070-7630030) of stuur een email naar pepijn.louisse@aeno.nl.
De bruisende regiobijeenkomst is een programma van het A+O fonds Gemeenten en komt tot stand in samenwerking met het Europees Sociaal Fonds (ESF).

Deze vervolg Bruisende regiobijeenkomst is voor deelnemers die eerder hebben deelgenomen aan een regiobijeenkomst.

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u