U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Save the date!

Samenwerken is essentieel voor maatwerk. Er zijn alleen zoveel partijen, dat jij soms ook even niet weet wie je moet hebben om het probleem van de inwoner goed op te kunnen lossen. En het is best ingewikkeld om de juiste partijen met elkaar aan tafel te krijgen en een goed gesprek te voeren. Of dat nou met collega’s is of met ketenpartners. Hoe zorg je ervoor dat je mensen meeneemt in jouw verhaal? Hoe overtuig je de ander van jouw standpunten? Samenwerking verloopt makkelijker als je elkaar kent en vertrouwt. Maar hoe doe je dat dan in de praktijk?

Op deze dag hebben we een inspirerend topprogramma! De dag begint met een bijdrage van Hélène Oosterhuis (trainer en gedragsexpert) die de jou met veel humor inspireert om op een andere manier naar samenwerking te kijken. Tijdens de werktafels staat jouw verhaal over samenwerking centraal. Leer van en met elkaar hoe samenwerking in jouw praktijk beter kan verlopen. En we eindigen de dag met de ‘massive interactive workshop’ van Remon Workel die zelf ook gemeenteambtenaar is en precies weet hoe het in de praktijk werkt. Tijdens deze workshop gaan alle deelnemers met elkaar aan de slag om ook weer met humor en verbazing het geleerde van die dag direct al toe te passen. Laat je inspireren en meld je nu snel aan!

Programma

09.00 – 09.30: Inloop
09.30 – 10.30: Hélène Oosterhuis
10.30 – 12.30: Workshopronde 1
12.30 – 13.30: Lunch
13.30 – 14.45: Workshopronde 2
14.45 – 15.00: Korte break
15.00 – 15.55: Remon Workel
15.55 – 16.00: Plenaire afronding

Doelgroep

Professionals bij gemeenten of gemeentelijke organisaties die werkzaam zijn in het sociaal domein.

Kosten

Je kunt kosteloos deelnemen aan deze bijeenkomst. Alleen wanneer je niet aanwezig kunt zijn en je je niet tijdig afmeldt, worden er kosten in rekening gebracht (€ 150,-). Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de start van de inspiratiesessie.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze bijeenkomst neem je contact op met het secretariaat van het A&O fonds Gemeenten via secretariaat@aeno.nl of 070 763 00 30.

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u