Reserveer uw plaats!

Er zijn nog 40 plaatsen vrij!

Ruim twee miljoen Nederlanders hebben een betaalachterstand. De roep om een vroegtijdige aanpak van schulden wordt steeds luider. Tijdige signalering van problemen voorkomt dat inwoners steeds verder in de problemen raken. Er zijn inmiddels heel veel initiatieven die zich richten op het voorkomen van schulden. Wat vraagt dit van jou als uitvoerder? Hoe ga je het gesprek aan? Zijn er nog andere problemen dan schulden? En hoe ga je dan als professional om met de complexiteit van vragen? Vragen waar medewerkers van gemeenten en hulporganisaties dagelijks tegenaan lopen en waarbij ze wel wat hulp kunnen gebruiken.

Om uitvoerders hierin te ondersteunen, organiseert de Uitvoeringsautoriteit op dinsdag 13 maart een werkatelier “Schulden”. Met elkaar vinden we antwoorden op bovenstaande vragen. Werk je in het sociaal domein en sluit je werk aan bij de schuldhulpverlening? Dan nodigen wij je uit om deel te nemen aan ons werkatelier.

Wat is een werkatelier?
Een Werkatelier is een bijzondere werkvorm waarin onder druk ideeën, oplossingen en innovaties aangedragen worden op basis van concrete vraagstellingen. Daarnaast nodigen we een aantal inspirerende sprekers uit.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is niet alleen voor gemeenteambtenaren, maar ook voor iedereen werkzaam in het sociaal domein die zich bezighoudt met schuldhulpverlening en direct klantcontact heeft.

Datum en locatie
13 maart van 9.30 uur tot 14.30 uur.
Muziekgebouw aan ’t IJ
Piet Heinkade 1
1019 BR Amsterdam
inclusief lunch

Kosten
Deelname is gratis. Alleen wanneer je niet aanwezig kunt zijn en jij je niet tijdig afmeldt, worden er kosten in rekening gebracht (€ 75,-) per gemist dagdeel. Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de start van het werkatelier.

Meld je aan!

Er zijn nog 40 plaatsen vrij!

Vul uw voornaam in.

Vul uw achternaam in.

Vul uw werk e-mailadres in.

Vul uw mobiele nummer in.

Vul uw organisatie in.

Vul uw functie in.

Ga akkoord met de voorwaarden.


Let op: Bij niet tijdig afmelden brengen wij kosten in rekening.


Aanbevolen voor u