Reserveer uw plaats!

Er zijn nog 12 plaatsen vrij!

Inzicht met de talentspiegel

Wilt u dat uw medewerkers zich meer bewust zijn over hun loopbaan? De TalentSpiegel helpt medewerkers bij het nadenken over hun werk en ontwikkeling. De scan gaat in op vragen als: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Hoe kan ik mij verder ontwikkelen? Maar ook: zit ik nog op de goede plek of ben ik toe aan een nieuwe uitdaging? Elke gemeenteambtenaar kan de TalentSpiegel gratis gebruiken via www.meesterinjewerk.nl.

Wat levert de talenspiegel op?

De TalentSpiegel levert een individueel rapport op, dat inzicht geeft in iemands kwaliteiten, loopbaanmotieven en ontwikkelmogelijkheden. De scan gaat in op iemands persoonlijkheid, werkstijlen, werkmotieven, kwaliteiten, leerstijlen, werkvoorkeuren en veranderkracht. Na het invullen van de vragenlijsten ontvangt de medewerker meteen een rapportage. Met de adviezen in het rapport kan de medewerker direct zelf aan de slag. Maar het rendement van de TalentSpiegel is veel groter wanneer de medewerker de rapportage bespreekt met iemand die de scan goed kent. Daarom biedt het A+O fonds in 2018 vier certificeringstrainingen aan voor gemeentelijke loopbaanprofessionals. In een dag hoort u de ins&outs van de scan en oefent u met praktijksituaties.

Aanmelden en kosten

De TalentSpiegel is ontwikkeld door psychologische adviesbureau LTP. Het A+O fonds heeft als opdrachtgever de licentie afgekocht voor de gemeentelijke sector. De scan is daardoor voor alle gemeenteambtenaren zonder aanvullende kosten beschikbaar.

Ook voor de training Werken met de Talentspiegel worden er geen aanvullende kosten in rekening gebracht. Alleen wanneer u niet aanwezig bent en u zich niet tijdig heeft afgemeld, brengen wij een deel van de gemaakte kosten in rekening. Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de training. Daarna brengen wij € 150,- in rekening. U kunt kosteloos een vervanger sturen.

Er zijn nog 12 plaatsen vrij!

Vul uw voornaam in.

Vul uw achternaam in.

Vul uw werk e-mailadres in.

Vul uw mobiele nummer in.

Vul uw organisatie in.

Vul uw functie in.

Ga akkoord met de voorwaarden.


Let op: Bij niet tijdig afmelden brengen wij kosten in rekening.


Aanbevolen voor u