Finale ‘Uitvoerder van het jaar’ verkiezing 2017

De finalisten in de verkiezing ‘Uitvoerder van het Jaar’ zijn bekend. Op 9 november strijden Marlous Bruntink (gemeente Haaksbergen), Fouzia el Yousfi (Wijkteam Amersfoort), Dianne Haarlem (Gemeente Den Haag), Natasja Hoegee (Katholieke Scholenstichting Fectio) en Emile Schins (Leger des Heils W&G Limburg Brabant) om de titel.

Finalisten bekend

Ruim 3.500 mensen hebben hun stem uitgebracht op één van de genomineerde kandidaten. De vijf genomineerden met de meeste stemmen zijn door naar de finale. Op 9 november zijn deze vijf finalisten aanwezig bij het congres over Integraal Werken van de Uitvoeringsautoriteit en wordt de winnaar bekend gemaakt. Bekijk de profielen van de vijf kandidaten op de website Uitvoerder van het Jaar.

Jury- en publieksprijs

De vakjury bestaat uit Nico Versteeg (A+O fonds Gemeenten), Yvonne van Mierlo (Movisie), Leon Wever (Ministerie VWS) en Martijn de Kok (SWVO). Daarnaast kiest ook het publiek een winnaar. De winnaar van de vakjuryprijs ontvangt een opleidingscheque van €500,-  en een geheel verzorgde teamdag t.w.v. maximaal €2000,-. De winnaar van de publieksprijs ontvangt een opleidingscheque ter waarde van €500,-.

Programma van 9 november 2017

Op 9 november a.s. staat de bijeenkomst ook in het teken van het belangrijke thema Integraal Werken. Er zijn vele interessante workshops zoals: Mariska Overgaag van Kwadraad over vroegsignalering van schulden, Thijs van Mierlo van LSAbewoners over burgerinitiatieven, Ans Spexschoor en Leander Grooten over integrale aanpak van reclassering, Ook aanwezig is Tof Thissen van het UWV als plenaire spreker. Wil jij het gehele programma bekijken en je inschrijven voor deze bijeenkomst? Klik hier.

Over de verkiezing ‘Uitvoerder van het jaar’

Iedere gemeente heeft ze hard nodig; uitvoerders in het sociaal domein. Mensen die met passie hun werk doen, nog net even een stapje harder lopen, zaken slim en goed regelen, hart voor de klant/burger hebben en bedreven zijn in de uitvoering van hun werk. A+O fonds Gemeenten organiseert samen met haar partners elk jaar de verkiezing ‘Uitvoerder van het jaar’. Uitvoerders werkzaam in het sociaal domein kunnen deelnemen aan deze verkiezing.

Aanbevolen voor u