Het A&O fonds stimuleert het voeren van goede gesprekken. Goede gesprekken dragen bij aan de wendbaarheid van de organisatie en de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van de medewerker.

Dit doen we door het delen van voorbeelden van andere gemeenten en organisaties, door het bieden van praktische tools, het organiseren van webinars én interactieve sessies.

Durf te vragen over de gesprekscyclus

Op 15 december organiseren we voor het eerst een durf-te-vragen-sessie over de gesprekscyclus. In deze interactieve sessie faciliteren we het goede gesprek tussen gemeenten. Elke gemeente is met vergelijkbare organisatievraagstukken bezig. Ook al is jouw praktijk misschien net iets anders dan die van je collega-gemeente, toch hoef je het wiel niet helemaal opnieuw uit te vinden. Het doel van deze sessie is om elkaar te inspireren en van elkaar leren.

Onder leiding van Eveline Vat, projectleider bij het A&O fonds, gaan we met elkaar in gesprek over de inrichting van een goede gesprekscyclus. Want een goede gesprekscyclus draagt bij aan duurzaam inzetbare medewerkers. Heb jij een vraag hierover en wil je leren van je collega’s in het land óf heeft jouw gemeente een prachtige gesprekscyclus en wil je jouw kennis delen met andere gemeenten, schrijf je dan in!

Durf te vragen en leer van elkaar!

Het Goede Gesprek

Wil je meer weten over Het Goede Gesprek? Klik dan op lees meer en leer verder.

Misschien vind je dit ook interessant