Naast ons aanbod aan trainingen en inspiratiesessies (zie agenda) biedt het A+O fonds Gemeenten u ook de mogelijkheid voor het aanvragen/organiseren van (in-company)trainingen op een door u gewenste datum en locatie. Onderstaand vindt u ons huidige aanbod.

Trainingen HR 2020

Het (leer)aanbod vanuit het programma HR2020 is de afgelopen 1,5 jaar met succes bij tal van gemeentelijke netwerken uitgevoerd. HR professionals zijn geïnspireerd om te reflecteren en met hun eigen team te gaan vernieuwen. Gemeenten kunnen nu rechtstreeks één of meerder modules uit dit aanbod kiezen en laten uitvoeren. Lees meer over aanbod en mogelijkheden.

Leidinggeven aan beweging

Leidinggevenden van gemeentelijke organisaties kunnen niet meer om het onderwerp heen, maar: hoe inspireer je als leidinggevende medewerkers om in beweging te komen? Om gemeenten daarbij te ondersteunen heeft het A+O fonds, in samenwerking met adviesbureau Leeuwendaal, twee in-company trainingen ontwikkeld. Lees meer over Leidinggeven aan beweging.

Baas in eigen Loopbaan

Is loopbaanontwikkeling en mobiliteit van medewerkers in uw gemeente of netwerk een belangrijk thema? En vraagt uw organisatie daarbij een proactieve en zelfsturende houding van medewerkers? Zet deze omslag in gang door medewerkers de training ‘Baas in eigen Loopbaan’ aan te bieden. Lees meer over deze training.

Veranderen en organiseren in gemeenten

Werken aan vernieuwend veranderen, organiseren en sturen in de gemeentelijke context: dat is de insteek van deze training voor ervaren (lijn)managers, senioradviseurs en project- en programmamanagers in gemeenten. Deelnemers verbinden actuele concepten over veranderen, sturen, samenwerken en organiseren met uw werkpraktijk. Lees meer over deze leergang. 

Aanbevolen voor u