Hoe groot is de employability van medewerkers bij gemeenten, provincies en waterschappen? Onderzoeker Siwert de Groot van ICTU presenteert tijdens dit webinar de resultaten van het verdiepende onderzoek, daarna zal Ester Leibbrand, senior loopbaanprofessional en voorzitter van Noloc, de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals, stilstaan bij de uitkomsten en deze vertalen naar de HR-praktijk.

A&O fondsen Webinar - Mobiliteit, donderdag 4 maart van 12.30-13.30 uur

Zie je niets, volg dan deze link om direct naar de vimeo uitzending te gaan.

A&O fondsen Webinars

Voorafgaand aan ieder webinar wordt er een paper gepubliceerd met de resultaten uit het WERKonderzoek toegespitst op de informatie uit de decentrale overheden. Tijdens het webinar presenteren de onderzoekers kort de uitkomsten. Een gastspreker reflecteert vervolgens op de resultaten en vertaalt deze naar praktische tips en handvatten voor beleidsontwikkeling en -uitvoering binnen gemeenten, provincies en waterschappen. Aan het einde van elk webinar worden de vragen van de deelnemers beantwoord.

In het voorjaar van 2021 organiseren A&O fonds Gemeenten, A&O-fonds Provincies en A&O-fonds Waterschappen gezamenlijk een serie van vijf lunchwebinars. Tijdens elk webinar staat een actueel HR-thema centraal.

Misschien vind je dit ook interessant