Gouden Tips voor een succesvolle Meester in je Werk-week

Na het grote succes van de afgelopen edities vindt ook dit jaar weer de ‘Meester in je Werk-week’ plaats. Tijdens deze landelijke actieweek besteden we samen met gemeenten aandacht aan vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling en mobiliteit van medewerkers.

Wat kunnen medewerkers zelf doen om de uitdagingen waar gemeenten voor staan het hoofd te bieden?
Vorig jaar deden enthousiaste ambtenaren van ruim 150 gemeentelijke organisaties mee aan de activiteiten in deze week. Dat kon via eigen activiteiten van gemeenten of via het brede aanbod van trainingen, workshops en activiteiten die het A+O fonds beschikbaar stelde.

Ook dit jaar wordt er weer een menukaart gepresenteerd, waaruit u (kosteloos) uw keuze voor activiteiten kunt maken. De menukaart staat dit jaar in het teken van het 25-jarig bestaan van het A+O fonds Gemeenten en heeft als speciaal thema ‘Het werk van de Toekomst’.

Wilt u, net als ons, een succes maken van de Meester in je Werk-week? We hebben een aantal organisaties gevraagd hun tips met u te delen.

 

 

 

 

 

 

 

 

We nodigen alle gemeenten uit om dit jaar weer deel te nemen, zet daarom 12 t/m 16 november alvast in uw agenda! Doet u dit jaar ook mee? Meld u dan aan via onderstaand contactformulier.

Aanbevolen voor u