18 juni om10.00 uur kun je de workshops boeken!

De afgelopen weken kregen we al wat vragen over het boeken van de workshops voor de Meester in je Werk Week. En wel… de datum om je workshops te boeken is dit jaar 18 juni.
De workshops zullen vanaf 10.00 uur beschikbaar zijn. Zet dit dus snel in de agenda. Vanaf 11 juni is het mogelijk om via de website een inlog aan te maken en de workshops van dit jaar te bekijken.

Hoe werkt het boeken?

Bij het inschrijven wordt je gevraagd of je reserveert voor een gemeente of voor samenwerkingsverband. Wij controleren dit ook achteraf. We willen je dan ook vriendelijk vragen per gemeente/samenwerkingsverband een account aan te maken. Vanwege de wachtrij is het ook niet nodig om met meerdere mensen tegelijk te gaan reserveren.

  • Na het inloggen kom je direct terecht in een wachtrij. Dit betekent dat, na de wachtrij, iedereen de tijd heeft zijn favoriete workshops te boeken en niet bang hoeft te zijn dat de workshop voor zijn neus weggekaapt wordt.
  • Je hebt een half uur om je workshops uit te zoeken en te boeken!!!
  • Na het reserveren van de workshops, is er de mogelijkheid om het promotiepakket te bestellen.
  • Je ontvangt na het reserveren een reserveringsbevestiging. 
  • Binnen 5 werkdagen ontvang je een definitieve bevestiging van A&O fonds gemeenten.
  • Binnen 5 werkdagen na bevestiging neemt de workshopaanbieder contact met je op voor logistieke afstemming, zoals datum, tijd, locatie, benodigdheden en overige informatie.

Huisstijl Toolkit

Tijdens het boeken van je workshops kun je ook je promotie toolkit (geheel kosteloos) boeken! Uiteraard komt er ook dit jaar weer een online versie. De toolkit wordt dit jaar helemaal herzien en nog beter gemaakt! Heb jij tips of ideeën? Die zijn uiteraard welkom en kun je naar ons mailen.

Aanbevolen voor u