We zijn eraan begonnen; de Meester in je Werk-week 2017. Hier vindt u elke dag een kort dagjournaal. We blikken terug op de dag van gisteren en blikken vooruit op de dag van vandaag:

Over de Meester in je Werk-week

Traditiegetrouw staat de maand November in het teken van de Meester in je Werk-week; de landelijke actieweek bij gemeenten over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap. In 2017 zijn we alweer toe aan de derde editie. In het hele land vinden er in de week van 13 tot en met 17 november tal van activiteiten plaats. Het A+O fonds ondersteunt gemeenten deze week met liefst 180 workshops, trainingen en activiteiten. Gemeenten kunnen deze aanvragen via de menukaart die jaarlijks op 1 september live gaat.

Naast dit aanbod aan workshops, trainingen en activiteiten organiseert het A+O fonds een viertal groter bijeenkomsten met interessante sprekers. In 2017 maken Maarten van der Weijden, Katja Staartjes, Judith Webber en Patrick van Veen hun opwachting. De onderwerpen die de revue passeren zijn: Hoe bereik je consistent en duurzaam succes, het belang van het maken van keuzes in persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, teamgeest en het omgaan met verandering en tegenslag. Kortom, alle ingrediƫnten zijn aanwezig voor inspirerende bijeenkomsten!

Wil jij aansluiten bij deze bijeenkomsten? Klik dan op bovenstaande namen en meld je direct aan!

Aanbevolen voor u