Tot onze eigen verbazing waren bijna alle workshops binnen 45 minuten uitverkocht. Wij gaan alle aanvragen beoordelen. Wanneer aanvragen zijn goedgekeurd, ontvangt u daarvan een bericht. Alle workshopaanvragen die niet goed worden gekeurd komen opnieuw beschikbaar op de menukaart. Houd hiervoor onze website, nieuwsbrief en sociale media in de gaten.

Let op: 

  • Elke gemeente kan maximaal twee activiteiten aanvragen. Bij regio’s en grote gemeenten kunnen we hier, in overleg, van afwijken.
  • De activiteiten vinden plaats in uw eigen organisatie. U moet dus zelf zorgen voor een ruimte, de genoemde benodigdheden en natuurlijk de deelnemers. De menukaart is geopend t/m 2 oktober 2017, daarna kunt u geen activiteiten meer bestellen.

Uitverkocht?

Is de workshop die u zo graag wilde boeken in de Meester in je Werk-week uitverkocht? Maar wilt u toch graag meedoen aan de Meester in je Werk-week? Dan geven wij u nog de volgende tips:

  1. Veel van onze workshop aanbieders kunnen meer workshops organiseren dan Het A+O fonds Gemeenten aangeboden heeft. Ziet u er een workshop tussen staat, maar is deze uitverkocht? Wij geven u graag de contactgegevens door, zodat u zelf workshops kunt regelen (dit is echter wel naar voorwaarden van de aanbieder).
  2. Met de Impulsregeling van het A+O fonds Gemeenten is het mogelijk om subsidie te krijgen voor trainingen. Workshops die u organiseert en waar kosten aan verbonden zijn, zijn in de meeste gevallen subsidiabel. De voorwaarden van de Impulsregeling vindt u hier.
  3. U kunt natuurlijk ook zelf activiteiten organiseren. Om u daarmee op weg te helpen, hebben we een aantal tips ter inspiratie.
  4. U kunt naast de Meester in je Werk Week een aantal activiteiten organiseren die het A+O fonds het hele jaar aanbiedt, zoals:

Er zijn geen resultaten gevonden.