Menukaart binnen 30 minuten UITVERKOCHT!

Wow, binnen ongeveer een halfuur waren meer dan 200 workshops gereserveerd. Nog sneller dan vorig jaar.

Ondanks dat we er alles aan gedaan hebben het boeken van de workshops dit jaar soepeler en eerlijker te laten verlopen, hebben we helaas een aantal mensen moeten teleurstellen. Of omdat er in de wachtrij iets niet goed ging, of omdat de workshops, na reservering, toch al ‘weg’ waren. We hebben ons uiterste beste gedaan dit vooraf netjes te organiseren, maar helaas hebben we niet alle problemen kunnen voorkomen. Onze excuses hiervoor.

Door met een wachtrij te werken, hoopten we dat iedereen zijn/haar keuze rustig kon maken. Helaas liet de wachtrij voor sommigen wat te wensen over. Dinsdag, bij een test van de menukaart, stond de wachtrij te scherp afgesteld waardoor de wachttijd te lang opliep. Vandaag bij de opening hebben we deze iets verruimd, maar hierdoor werd het toch weer te druk. Vooral regio’s die meer dan twee workshops wilden reserveren, hebben hier last van gehad.

Wij betreuren dit uiteraard en balen er enorm van dat het zo gelopen is. Helaas kunnen we er nu ook niets meer aan doen.

Meer workshops aanbieden is voor ons geen optie, want er stonden er al meer dan 200 op de menukaart. Meer dan de jaren ervoor en meer dan we wilden, omdat we niet konden kiezen uit het fantastische aanbod wat wij kregen van de verschillende aanbieders.

Vandaag hebben we voor zover mogelijk alle workshops bevestigd. We gaan deze gegevens nu doorgeven aan de workshopaanbieders, zodat zij met jullie de logistieke afspraken kunnen maken.

Als er toch weer workshops beschikbaar komen, zullen we die opnieuw aanbieden. Daarover ontvangen jullie dan bericht.

Het goede nieuws is natuurlijk wel dat er zoveel organisaties willen meewerken aan de Meester in je Werk-week. We rekenen erop dat jullie ondanks de problemen met de menukaart er toch een mooie week van maken. En helpen jullie hier graag bij!

Heel veel succes met de voorbereidingen. Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan via meesterinjewerkweek@aeno.nl.

Meer informatie over de menukaart

De menukaart van de Meester in je Werk-week staat online. Ga naar menukaart.aeno.nl en boek jouw favoriete workshops! UITVERKOCHT!

En verder:

 • Op dinsdag 11 september gaat de menukaart online voor de organisaties die bij de startbijeenkomst aanwezig waren voor het boeken van de beloofde extra workshop. Zij ontvangen daarvoor nog een speciale email.
 • Op donderdag 13 september om 10:00 uur gaat de menukaart online en kunnen er workshops gereserveerd worden.
  • 2 workshops per gemeente;
  • 12 workshops per samenwerkingsverband. Dit geldt voor samenwerkingsverbanden waar 6 of meer gemeentelijke organisaties bij betrokken zijn. Dus: bestaat jouw samenwerkingsverband uit 4 organisaties? Dan heb je recht op 4*2=8 workshops.

LET OP: Je dient ALTIJD een account aan te maken. Je kunt voor het inloggen op de menukaart GEEN gebruik maken van jouw inloggegevens op www.aeno.nl.

Bij het inschrijven wordt je gevraagd of je reserveert voor een gemeente of voor samenwerkingsverband. Wij controleren dit ook achteraf. We willen je dan ook vriendelijk vragen per gemeente/samenwerkingsverband EEN account aan te maken. Vanwege de wachtrij is het ook niet nodig om met meerdere mensen tegelijk te gaan reserveren.

 • Na het inloggen kom je direct terecht in een wachtrij. Dit betekent dat, na de wachtrij, iedereen de tijd heeft zijn favoriete workshops te boeken en niet bang hoeft te zijn dat de workshop voor zijn neus weggekaapt wordt.
 • Na het reserveren van de workshops, is er op de menukaart de mogelijkheid om het promotiepakket te bestellen. In het promotiepakket zitten de volgende items: MIJWW-pennen, MIJWW-schriften, MIJWW-ansichtkaarten (door de deelnemers in te vullen) en een rollup-banner. Het aantal pennen, schriften en ansichtkaarten wordt bepaald aan de hand van het aantal gereserveerde workshops. Wil je extra rollup-banners bestellen? Dat kan hier ook. Hiervoor geldt: maximaal 2 per gemeente, maximaal 6 per samenwerkingsverband.
 • Je ontvangt na het reserveren een reserveringsbevestiging. LET OP: deze is dan nog NIETdefinitief.
 • Binnen 5 werkdagen ontvang je een definitieve bevestiging van het A+O fonds gemeenten.
 • Binnen 5 werkdagen na bevestiging neemt de workshopaanbieder contact met je op voor logistieke afstemming, zoals datum, tijd, locatie, benodigdheden en overige informatie.
 • Annulering van een workshop kan tot 10 oktober en alleen via het A+O fonds gemeenten. Annuleringen na 10 oktober worden in rekening gebracht.

Aanbevolen voor u