Welkom op de overzichtspagina van de Meester in je Werk-week 2018. Hier vind je alles rondom de landelijke actieweek waarin we aandacht besteden aan vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling en mobiliteit!

Toolkit

De toolkit staat online! Met posters, (email)banners, logo’s en een wervingstekst. Download de toolkit hier.

Menukaart

Op donderdag 13 september wordt de menukaart gepubliceerd. We zijn druk bezig met vormgeven van de menukaart en het invullen van de workshops. Houd onze nieuwsbrief in de gaten om op de hoogte te blijven.

Wil je ook meedoen met de Meester in je Werk-week? Meld je dan aan via meesterinjewerkweek@aeno.nl

On Tour

Ook dit jaar gaat het A+O fonds On Tour tijdens de Meester in je Werk-week. Wij organiseren dit jaar 4 evenementen in verschillende regio’s: Werken in Haaglanden, Drechtsteden, Emmen en Arnhem. Vanaf september is het mogelijk

Inspiratie

Naast de workshops van onze menukaart, vragen wij gemeenten om zelf ook activiteiten te organiseren. Heb je inspiratie nodig? Kijk dan eens naar de volgende downloads:

Community Platform (nog niet beschikbaar)

Wil je informatie uitwisselen met andere gemeenten, heb je een vraag of wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Meester in je Werk-week? Meld je dan aan voor het Community Platform Meester in je Werk-week 2018.  Op dit platform kun je in gesprek met andere deelnemers, jouw vraag stellen, maar ook documenten delen die voor andere gemeenten bruikbaar zijn. Aanmelden voor het platform kan hier.

Aanbevolen voor u