Welkom op de overzichtspagina van de Meester in je Werk-week 2018. Hier vind je alles rondom de landelijke actieweek waarin we aandacht besteden aan vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling en mobiliteit! De Meester in je Werk-week vindt dit jaar plaats van 12 t/m 16 november.

Nieuws: Op donderdag 13 september om 10.00 uur gaat de menukaart online!

Hoe gaat dit in zijn werk?

 • Op dinsdag 11 september gaat de menukaart online voor de organisaties die bij de startbijeenkomst aanwezig waren voor het boeken van de beloofde extra workshop. Zij ontvangen daarvoor nog een speciale email.
 • Op donderdag 13 september om 10:00 uur gaat de menukaart online en kunnen er workshops gereserveerd worden.
  • 2 workshops per gemeente;
  • 12 workshops per samenwerkingsverband. Dit geldt voor samenwerkingsverbanden waar 6 of meer gemeentelijke organisaties bij betrokken zijn. Dus: bestaat jouw samenwerkingsverband uit 4 organisaties? Dan heb je recht op 4*2=8 workshops.

LET OP: Je dient ALTIJD een account aan te maken. Je kunt voor het inloggen op de menukaart GEEN gebruik maken van jouw inloggegevens op www.aeno.nl.

Bij het inschrijven wordt je gevraagd of je reserveert voor een gemeente of voor samenwerkingsverband. Wij controleren dit ook achteraf. We willen je dan ook vriendelijk vragen per gemeente/samenwerkingsverband EEN account aan te maken. Vanwege de wachtrij is het ook niet nodig om met meerdere mensen tegelijk te gaan reserveren.

 • Na het inloggen kom je direct terecht in een wachtrij. Dit betekent dat, na de wachtrij, iedereen de tijd heeft zijn favoriete workshops te boeken en niet bang hoeft te zijn dat de workshop voor zijn neus weggekaapt wordt.
 • Na het reserveren van de workshops, is er op de menukaart de mogelijkheid om het promotiepakket te bestellen. In het promotiepakket zitten de volgende items: MIJWW-pennen, MIJWW-schriften, MIJWW-ansichtkaarten (door de deelnemers in te vullen) en een rollup-banner. Het aantal pennen, schriften en ansichtkaarten wordt bepaald aan de hand van het aantal gereserveerde workshops. Wil je extra rollup-banners bestellen? Dat kan hier ook. Hiervoor geldt: maximaal 2 per gemeente, maximaal 6 per samenwerkingsverband.
 • Je ontvangt na het reserveren een reserveringsbevestiging. LET OP: deze is dan nog NIETdefinitief.
 • Binnen 5 werkdagen ontvang je een definitieve bevestiging van het A+O fonds gemeenten.
 • Binnen 5 werkdagen na bevestiging neemt de workshopaanbieder contact met je op voor logistieke afstemming, zoals datum, tijd, locatie, benodigdheden en overige informatie.
 • Annulering van een workshop kan tot 10 oktober en alleen via het A+O fonds gemeenten. Annuleringen na 10 oktober worden in rekening gebracht.

Toolkit

De toolkit staat online! Met posters, (email)banners, logo’s en een wervingstekst. Download de toolkit hier.

Menukaart

Op donderdag 13 september om 10.00 uur wordt de menukaart gepubliceerd. We zijn druk bezig met vormgeven van de menukaart en het invullen van de workshops. Houd onze nieuwsbrief in de gaten om op de hoogte te blijven.

Je kunt hier alvast de menukaart (in pdf) bekijken! Zoek samen met jouw collega’s jouw favoriete workshops uit. De workshops zijn onderverdeeld in thema’s, zodat je, als de menukaart online staat, de workshops gemakkelijk op thema filtert.

Wil je ook meedoen met de Meester in je Werk-week? Meld je dan aan via meesterinjewerkweek@aeno.nl.

On Tour

Ook dit jaar gaat het A+O fonds On Tour tijdens de Meester in je Werk-week. Wij organiseren dit jaar 4 evenementen in verschillende regio’s: Werken in Haaglanden, Drechtsteden, Emmen en Arnhem. Deze evenementen zijn voor iedereen! Vanaf september is het mogelijk je aan te melden voor deze evenementen. Houd daarvoor onze nieuwsbrief en de agenda in de gaten. Tijdens deze evenementen kun je luisteren naar een lezing van een (oud)topsporter en werk je aan je eigen ‘ik’ op het loopbaanplein!

Inspiratie

Naast de workshops van onze menukaart, vragen wij gemeenten om zelf ook activiteiten te organiseren. Heb je inspiratie nodig? Kijk dan eens naar de volgende downloads:

Community Platform

Wil je informatie uitwisselen met andere gemeenten, heb je een vraag of wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Meester in je Werk-week? Meld je dan aan voor het Community Platform Meester in je Werk-week 2018.  Op dit platform kun je in gesprek met andere deelnemers, jouw vraag stellen, maar ook documenten delen die voor andere gemeenten bruikbaar zijn. Aanmelden voor het platform kan hier.

Aanbevolen voor u