Het zal je niet ontgaan zijn, maar A&O fonds Gemeenten is online in een totaal nieuw jasje gestoken. Onze nieuwe website is gericht op de interesses van de bezoeker. Door een account aan te maken, vormt de website zich geheel naar jouw wensen, blijf je op hoogte met nieuwsbrieven en kan je je inschrijven voor workshops en evenementen.

Persoonlijk account

Wil je vooral op de hoogte worden gehouden van bijvoorbeeld digitale transformatie? Of hou jij je vooral bezig met vitaliteit en organisatieontwikkeling bij jouw gemeente? Maak een account aan en selecteer jouw relevante interesse(s) en de website is er dagelijks op maat voor jou.

Interesses

Wil je wisselen van interesse of alle interesses rustig bekijken? Je kan kiezen uit 13 stuks die bij je vakgebied horen. Ga naar de interessepagina op deze site.

Agenda

Klinkt de Gezond en veilig werken-dag'' interessant voor jou? Of wil je jezelf inschrijven voor het werkatelier Omgevingswet? Ga dan nu direct naar onze agenda en zie wat A&O fonds Gemeenten voor je op stapel heeft staan.

Nieuwsbrieven

Wij bieden 6 nieuwsbrieven aan met elk een eigen onderwerp. In de nieuwsbrief wordt het laatste nieuws over het onderwerp dat via onze website is gedeeld voor je verzameld. Zo blijf je goed op de hoogte in je vakgebied. Je kan je aanmelden voor de volgende nieuwsbrieven:

  • Nieuwsbrief A&O fonds Gemeenten
  • Nieuwsbrief Omgevingswet
  • Nieuwsbrief Gezond en veilig werken
  • Nieuwsbrief Vitaliteit
  • Nieuwsbrief Loopbaanadviseur
  • Nieuwsbrief M­­eester in je Werk Week

Mail ons

Laat vooral weten wat je van de nieuwe site vindt. Heb je vragen, mis je dingen op de site of zie je een foutje? Mail ons dan, want dat vinden we erg fijn. Stuur een bericht naar secretariaat@aeno.nl.

Video

Zien wat A&O fonds Gemeenten allemaal doet? We leggen het je uit in onze nieuwe 1-minuut video. Ook kan je een kijkje nemen op de pagina: over A&O.

Misschien vind je dit ook interessant