Na drie bijeenkomsten, de Arbeidsmarktversnellers, waar het onderzoek Jong@Gemeenten uitgebreid is behandeld, is het nu de beurt aan de gemeenten om pilots te organiseren, ervaringen op te doen en deze te delen. Voor elke fase in een project heeft A&O een aanbod.

Wat in jouw gemeente nodig is, weet je zelf het beste. Waar de ene organisatie aan de slag wil met het verbeteren van de begeleiding van jonge ambtenaren, wil de andere misschien werk maken van meer en betere doorgroeimogelijkheden. A&O fonds Gemeenten kan elke gemeente hier op maat bij helpen, met expertise, workshops en subsidie.

Contact

De mogelijkheden voor subsidie en expertise voor een jonge ambtenarenproject eerst bespreken? Neem contact op met Mariska Hidding, Mariska.Hidding@aeno.nl om jouw wensen en ons maatwerk op elkaar af te stemmen.

Youngworks, Motivaction en FUTUR

Wij zijn er namelijk om je te helpen en wij niet alléén. Onze partners Youngworks, Motivaction en FUTUR brengen elk hun eigen expertise in. In stappen werken we naar een concreet projectplan toe dat in aanmerking komt voor subsidiëring vanuit de Stimuleringsregeling 2020.

Wil je je alvast verdiepen in kennis die wij en onze partners hebben vergaard over jonge ambtenaren, bekijk dan de informatie hieronder. Daar vind je het onderzoek Jong@gemeenten, kan je luisteren naar de A&O podcast en lees je meer over onze Arbeidsmarktversnellers.

Subsidie en expertise

Om je taken als gemeente goed te kunnen uitoefenen is een wendbare organisatie met wendbare medewerkers nodig. Wil jouw gemeente ook aan de slag met een project om de wendbaarheid van de medewerkers te vergroten? Klik dan op de knop 'Dat wil ik ook' en A&O fonds Gemeenten helpt je verder met subsidie en expertise.

Project voorbeelden

A&O deelt ook projecten die subsidie hebben ontvangen. Zo kunnen ook andere gemeenten profiteren van de praktijkkennis die ze hebben opgeleverd.

Misschien vind je dit ook interessant