Aan de slag met het GIR

De tool voor het registreren van agressie-incidenten, ongevallen en NIEUW integriteitsschendingen en vormen van ongewenst gedrag tussen collega’s.

In deze training bieden wij nieuwe GIR geïnteresseerden de mogelijkheid om kennis te maken met het systeem. Daarnaast ondersteunen we de gebruikers van de verschillende modules in de testfase, om het systeem dusdanig verder in te richten dat niets in de weg staat om over te gaan tot feitelijk gebruik van het systeem. In de training besteden we aandacht aan de inrichting en werking van alle modules in het GIR, te weten: de agressiemodule, de module ongevallen, de nieuwe modules integriteit en ongewenst gedrag tussen collega’s.

Doelgroep

De training is bedoeld voor nieuwe GIR-gebruikers, gebruikers die van test- naar implementatiefase willen en gebruikers die geïnteresseerd zijn in de module (bijna)ongevallen en de nieuwe modules integriteit en ongewenst gedrag. Bij de inschrijving vragen wij u aan te geven met welk doel u naar de workshop komt.

Het programma

Tijdens de training komen aan de orde:

  • Inleiding op functie en mogelijkheden in het GIR, met inbegrip van diverse meld- en afhandelmodellen.
  • Werken met het registreren en raadplegen van dadergegevens in de agressiemodule.
  • Rapporteren met het GIR
  • De feitelijke inrichting van het systeem op basis van de wensen van de organisatie.
  • Do’s en don’ts bij implementatie.

Locatie

De training wordt, na afstemming met de deelnemers, op een voor hen centrale locatie gegeven. U kunt deze training ook samen met andere gemeenten in-company organiseren. U kunt hierover contact opnemen via gezondwerk@aeno.nl.

Aanmelden

Het A&O-fonds Gemeenten organiseert de GIR training op basis van open inschrijving. Bij 6 deelnemers zal er in overleg met hen een datum worden gepland. De training duurt een dagdeel. Er worden geen aanvullende kosten in rekening gebracht.

Informatie of vragen?

Voor meer informatie of vragen over de training neem contact op met Marjan Jongsma via gezondwerk@aeno.nl of 070 763 0030.

Aanbevolen voor u