Van A&O on Tour tot Podcast ‘De Rode Draad’

A&O fonds Gemeenten wil mooie innovatieve projecten graag delen met de sector én verder brengen. Het idee is simpel: we gaan op stap en halen mooie verhalen op tijdens rondetafelgesprekken in gemeenten. Vervolgens delen we deze mooie verhalen via de podcast serie De Rode Draad.

Op een erg leuke en natuurlijke manier werd een podcast opgenomen. Interessante vragen hebben geleid tot een boeiend en eerlijk gesprek.’

Interessante gesprekken met ingrediënten die ons verder gaan helpen richting zelforganisatie

Mooi interview over hoe je met een andere blik kan kijken naar organisatieontwikkeling.’

Enthousiast over onze podcasts of wil je dat we bij jouw gemeente langs komen voor een podcast? Stuur een mail naar subsidies@aeno.nl

Podcast #1 – Noardeast-Fryslân

Gespreksleider Fred Jansen en tafeldame Eveline Vat in gesprek met Tineke Babois, Sjoerdje Janna Venema (trainees) en projectleider Bauke Schat. Luister naar hun inspirerende ervaringen met het project NEXT, een zelforganiserende traineepool met als uitgangspunt de 3 v’s: vrijheid, verjonging en vernieuwing.

Podcast #2 – De BUCH

Gespreksleider Fred Jansen en tafeldame Eveline Vat in gesprek met Carla Antoons, Tabeia van Megen, Peter Schouten en Rob Hogewoning. Luister naar hun bevlogen verhaal over het experiment met twee zelforganiserende teams P&O. Ze gingen o.a. aan de slag met als uitgangspunten minder management en meer gebruik maken van de talenten die je in huis hebt.

Podcast #3 – Haarlem

Gespreksleider Fred Jansen en tafeldame Eveline Vat in gesprek met Rosa Barth, Arjan van Noort, Esther van Dam, Yvonne Kniese en Angelique van Heusden. Een leerzaam gesprek over de pilot ‘Gesprekken bij zelforganisatie’ om flexibiliteit te vergroten. Praktijkverhalen vertelt door medewerkers uit 3 verschillende teams.