“Bereken wat regionale samenwerking u oplevert”

Wilt u weten wat regionale samenwerking op het gebied van Ontwikkeling en Mobiliteit oplevert? Maak dan gebruik van dit rekenmodel. U komt er bijvoorbeeld achter of er eenvoudig extra baten zijn te halen. Maar u kunt ook scenario’s doorrekenen: Wat leveren voorgenomen activiteiten op?

Download het rekenmodel en u kunt direct aan de slag.

Persoonlijke toelichting op het model

Wanneer u aan de slag gaat met dit rekenmodel bestaat er de mogelijkheid om een persoonlijke toelichting op het model en de verschillende mogelijkheden te krijgen. Dit wordt in opdracht van het A+O fonds verzorgd door Policy Productions. U kunt zelf rechtstreek contact opnemen met Policy Productions. In een bel-afspraak wordt vervolgens de sessie doorgenomen zodat zij zich op uw vragen kunnen voorbereiden. De sessie zelf duurt ongeveer twee uur.

Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid? Neem dan contact op met Policy Productions, 020 422 8720, Aenneli Houkes: Aenneli@PolicyProductions.nl of Ilan Akker: Ilan@PolicyProductions.nl.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de kosten en baten van regionale samenwerking? Download dan de publicatie ‘De financiële kosten en baten van samenwerken aan Mobiliteit’.

 

Aanbevolen voor u