De A&O fondsen organiseren op 8 september het A&O fondsen Festival. Hét hybride evenement voor gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk. Wat zijn de nieuwe vormen van samenwerken, leidinggeven en contact maken met de inwoner? Doe samen met professionals van gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk mee aan interessante workshops die gaan over samen werken aan de toekomst.

Fondsen Festival Alain Clark

Workshops

We hebben de beste voorbeelden uit de verschillende overheidssectoren voor je verzameld. Leer van en met elkaar. Op het programma staan meer dan 30 workshops die gaan over inclusief samenwerken, digitalisering, de omgevingswet, loyale tegenspraak, persoonlijk leiderschap en nog veel meer.

Daarnaast hebben we ook nog twee geweldige experts in de plenaire zaal: Ben Tiggelaar en Paul Iske. En we sluiten af met een live optreden van Alain Clark.

Op locatie en online

Het programma van het festival is zowel op locatie in Nieuwegein (NBC Congrescentrum), als online.

Op zoek naar inspirerende voorbeelden

Het afgelopen decennium is de manier waarop we samenwerken sterk veranderd. Wat kunnen we leren van projecten waar is geëxperimenteerd met andere manieren van samenwerken?

We zijn op zoek naar inspirerende voorbeelden die we kunnen delen met de collega's van gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk. Heb je een mooi samenwerkingsproject dat je graag aan anderen wilt laten zien? Stuur je verhaal naar fondsenfestival@aeno.nl. Dan zorgen wij voor een uitgebreid interview, fotograaf en het platform om te delen.

Misschien vind je dit ook interessant