Wat was jouw passie, ambitie en/of droom om het werk te gaan doen wat je nu doet? Met het passiespel ontdek je op een ludieke manier welk type jij bent. Waar ligt jouw passie? Ben je een medewerker die ideeën heeft en ook van aanpakken weet?

Welk type past bij jou?
Het kleurrijk en ludieke spel geeft inzicht in jezelf en anderen. Ben jij de Nannie die zonder openheid en vertrouwen geblokkeerd raakt? De Levensgenieter die in een omgeving met kaders niet kan functioneren? Of ben jij de Perfectionist die een ongelofelijke energie krijgt en één doel voor ogen heeft? Of ben je toch de Best Friend Forever die geïnspireerd raakt door gesprekken met mensen uit het werkveld.

Medewerker gemeente Heinkenszand: ‘Op een luchtige manier wordt de kracht van medewerkers besproken.’

Programma
A+O fonds Gemeenten biedt een programma op maat! De spelleider komt mee en leidt het spel in goede banen! Het spel bestaat uit allerlei actieve en ludieke opdrachten en levert inzicht in drijfveren en talenten.

Kom er achter hoe jouw passie reageert op de vier verander typen van de gemeenten: calculerend, vernieuwend, consoliderend en onderscheidend. Na het passiespel heb je de handvatten om na te denken over een volgende stap in je werk.

Medewerker gemeente Deventer: ‘Leuk om met collega’s te doen.’

Voor wie: Elke collega die zin heeft!
Door wie: Na aanmelding hoor je welke spelleider het spel met je speelt.
Groepsgrootte: 5 a 8 deelnemers per keer. (Je hoeft geen directe collega’s te zijn.)

Workshop indeling

Deel 1: Ontdek je passie: 30 minuten.
Deel 2: De vier verander typen en wat dit voor jouw betekent.

Meer informatie
Wil jij een workshop aanvragen of meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail naar secretariaat@aeno.nl.

Aanbevolen voor u