Overslaan en naar hoofdinhoud gaan
Menu

Project subsidiabel?

In 2020 kennen we één subsidieregeling: de stimuleringsregeling.

Is mijn project subsidiabel?

Een project is subsidiabel als het bijdraagt aan de wendbaarheid van de medewerker en organisatie. Binnen de stimuleringsregeling onderscheiden we:

  • Nieuw voor de sector
    Voor projecten die kennis en inzicht geven, die nieuw zijn voor de sector, ontvang je subsidie ter hoogte van 50% van de begrote kosten, met een maximum van € 50.000,-.
  • Nieuw voor de gemeente, niet nieuw voor de sector
    Voor projecten die alleen nieuw zijn voor jouw gemeente ontvang je subsidie ter hoogte van 25% van de begrote kosten, met een maximum van € 15.000,-.

Wil je meer weten over de inhoudelijke, praktische en financiële voorwaarden? Lees dan dit bestand.

Folder Subsidie en Expertise 2020 Voorkant

Folder

Wil jouw gemeente ook aan de slag met een project om de wendbaarheid van de medewerkers te vergroten?

Download dan hieronder de folder Subsidie en Expertise 2020 die heel geschikt is als handout voor je projectteamleden bijvoorbeeld.

Subsidieaanvragen worden ingediend vóórdat het project begonnen is. Na afloop van het project dien je een declaratie in. De subsidie wordt pas na afloop van het project uitbetaald.

Belangrijk
Daarom kan je voor projecten die nieuw waren voor gemeenten, maar niet nieuw voor de sector, in 2020 nog subsidie aanvragen als het project kort voor de aanvraag is afgerond. Neem met ons contact op als je wil weten hoe je deze aanvraag kunt indienen.

Vragen? Bel de Subsidie Helpdesk 070 7630038, bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 - 16.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Of stuur een e-mail naar subsidies@aeno.nl.

Nieuwsbrief


Interesse Subsidie en Expertise

Onder de interesse Subsidie en Expertise op deze website vind je al het nieuws, inspirerende subsidie verhalen en de podcasts bijelkaar.

Bekijk interesse Subsidie en Expertise met onderstaande knop en selecteer deze ook in je account. Zo blijf je altijd direct op de hoogte van ons laatste subsidie-nieuws.

Over cookies & privacy | © A&O fonds Gemeenten