Je herkent het vast: Je wilt je verder ontwikkelen als professional, steviger in je schoenen staan en met vertrouwen de vragen van cliënten beantwoorden, maar je hebt vaak niet de tijd om aan uitgebreide trainingen en workshops mee te doen, want de werkdruk is al zo hoog en er ligt nog genoeg op je bureau.

Met de Summerschool kies je zelf een programma dat precies past bij jouw leerbehoefte. Bekijk hieronder het overzicht en meld je snel aan!

Ontwikkeldagen – Empower je zelf deze zomer!

Beter omgaan met stressvolle situaties en werkdruk? Je beter leren presenteren? Of juist meer nadruk leggen op gespreksvoering? Het komt allemaal aan orde deze dag. Maak een keuze uit verschillende trainingen en workshops en ga de volgende dag met frisse energie en nieuwe technieken, die je gelijk kunt toepassen, aan de slag. Meld je snel aan!

3 juli Arnhem
10 juli Den Bosch
17 juli Amersfoort
24 juli Amsterdam

Gastgemeenten: Leer van elkaar dagen!

Goede voorbeelden, in gesprek gaan met elkaar en even uit je eigen omgeving stappen. Je leert vaak het meeste door uit de hectiek van de dagelijkse praktijk te stappen en bij een ander te kijken hoe zij bepaalde zaken aanpakken. Dit kan tijdens de Summerschool Gastgemeenten dagen! Meld je snel aan! 

5 juli Den Haag over hun Schuldenlab
12 juli Oss over hun aanpak van klantreizen
19 juli Leeuwarden over hun Lab Noord
25 juli  Culemborg over hun aanpak vrijwilligers

Toolkit Summerschool

Wij willen natuurlijk zoveel mogelijk gemeenteambtenaren de kans geven om aan te sluiten. Daarom willen we jou vragen om de A+O Summerschool onder de aandacht te brengen van jouw collega’s door bijvoorbeeld een berichtje te plaatsen op intranet.

Tekst voor LinkedIn-Intranet
Teksten voor Summerschool (uitgebreid)

Online trainingen

Op 1 juli verschijnt hier de eerste digitale training! En iedere maandag, woensdag en vrijdag in juli komt er weer een nieuwe bij.

Aanbevolen voor u