Je herkent het vast: Je wilt je verder ontwikkelen als professional, steviger in je schoenen staan en met vertrouwen de vragen van cliënten beantwoorden, maar je hebt vaak niet de tijd om aan uitgebreide trainingen en workshops mee te doen, want de werkdruk is al zo hoog en er ligt nog genoeg op je bureau.

Met de Summerschool kies je zelf een programma dat precies past bij jouw leerbehoefte. Bekijk hieronder het overzicht!

Online trainingen

Bekijk hieronder het “Online Leren” overzicht! Elke week in juli komt er een nieuw aanbod bij!

Week 1 Bekijk het aanbod vanaf 2 juli
Week 2 Bekijk het aanbod vanaf 9 juli
Week 3 Bekijk het aanbod vanaf 16 juli
Week 4 Bekijk het aanbod vanaf 23 juli

Ontwikkeldagen – Empower je zelf deze zomer!

Beter omgaan met stressvolle situaties en werkdruk? Je beter leren presenteren? Of juist meer nadruk leggen op gespreksvoering? Het komt allemaal aan orde deze dag. Maak een keuze uit verschillende trainingen en workshops en ga de volgende dag met frisse energie en nieuwe technieken, die je gelijk kunt toepassen, aan de slag. Meld je snel aan!

3 juli Arnhem
10 juli Den Bosch
17 juli Amersfoort
24 juli Amsterdam

Momenteel zijn er nog plaatsen tijdens de summerschool in Arnhem en Den Bosch, geef je snel op! De bijeenkomsten van Amsterdam en Amersfoort zijn helaas al vol geboekt.

Toolkit Summerschool

Wij willen natuurlijk zoveel mogelijk gemeenteambtenaren de kans geven om aan te sluiten. Daarom willen we jou vragen om de A+O Summerschool onder de aandacht te brengen van jouw collega’s door bijvoorbeeld een berichtje te plaatsen op intranet.

 

Aanbevolen voor u