Summerschool – Online leren – Week 1

In de maand juli biedt A+O fonds Gemeenten de Summerschool aan. De hele maand staat in het teken van leren en ontwikkelen. Met de Summerschool kies je zelf een programma dat precies past bij jouw leerbehoefte. Bekijk hieronder het “Online Leren” overzicht en meld je snel aan!

Maandag 2 juli 2018

Titel: Samenwerken vanuit vertrouwen
Duur: 30 minuten
Omschrijving: Het ligt voor de hand: goede resultaten boek je als mensen prettig samenwerken. En mensen werken prettig samen als ze vertrouwen ervaren. Toch is de praktijk weerbarstig. Professionals aarzelen soms toch nog. Dit webinar helpt je over je angsten heen en leert je hoe je kunt werken aan een positieve spiraal van vertrouwen.
A+O fonds Gemeenten Ga naar de cursus!

Woensdag 4 juli

Titel: Signaleren en begeleiden bij financiële problemen.
Duur: 60 minuten
Omschrijving: Je leert hoe je schuldenproblematiek kunt signaleren, wat belangrijk is in het begeleiden van mensen met schulden. Ook leer je met welke organisaties je kunt samenwerken en waar je cliënten naar kunt doorverwijzen. Je gaat aan de slag met casussen en gerichte opdrachten. Aan het eind weet je de tips toe te passen in de praktijk.
Movisie Ga naar de cursus!

Vrijdag 6 juli

Titel: Een les in stress
Duur: 30 minuten
Omschrijving: We hebben er allemaal mee te maken en er zijn maar weinig mensen die weten hoe het werkt. In deze webinar krijg je een “stressgebruiksaanwijziging”.  Na deze korte training ga jij sterker en stressbestendiger weer aan het werk!
A+O fonds Gemeenten Ga naar de cursus!

Bekijk hier het hele Summerschool aanbod! 

Aanbevolen voor u