Summerschool – Online leren – Week 2

In de maand juli biedt A+O fonds Gemeenten de Summerschool aan. De hele maand staat in het teken van leren en ontwikkelen. Met de Summerschool kies je zelf een programma dat precies past bij jouw leerbehoefte. Bekijk hieronder het “Online Leren” overzicht en meld je snel aan!

Maandag 9 juli

Titel: De netwerkorganisatie, faciliteren van netwerkend werken
Duur: 30 minuten
Omschrijving: Deze korte online training geeft je handvatten om de kenmerken van de netwerkorganisatie te spiegelen aan je eigen organisatie. Slimmer samenwerken? En beter omgaan met alle structuren in jouw organisatie? Dan is dit de training voor jou!
A+O fonds Gemeenten Ga naar de cursus!

Woensdag 11 juli

Titel: Effectief communiceren
Duur: 120 minuten
Omschrijving: Goed begrijpen wat de ander zegt? En ook jezelf goed kunnen uiten? Het blijft toch soms lastig. In deze korte online training krijg je handvatten mee die je direct in de praktijk kunt toepassen. Krijg na deze training meer gedaan en wordt beter gehoord door anderen!
A+O fonds Gemeenten Ga naar de cursus!

Vrijdag 13 juli

Titel: Effectieve casusbesprekingen in je sociale wijkteam
Duur: 60 minuten
Omschrijving: Je leert hoe je op een gestructureerde manier en binnen 20 minuten een casus bespreekt met je team. Je krijgt inzicht in welke rollen je als deelnemer kunt vervullen tijdens een casusbespreking en hoe je deze methode onderdeel maakt van de werkwijze van jouw team.”
Movisie Ga naar de cursus!

Bekijk hier het hele Summerschool aanbod! 

Aanbevolen voor u