Summerschool – Online leren – Week 3

In de maand juli biedt A+O fonds Gemeenten de Summerschool aan. De hele maand staat in het teken van leren en ontwikkelen. Met de Summerschool kies je zelf een programma dat precies past bij jouw leerbehoefte. Bekijk hieronder het “Online Leren” overzicht en meld je snel aan!

Maandag 16 juli

Titel: Timemanagement
Duur: 90 minuten
Omschrijving: Druk druk druk …En dat wordt knap vervelend als je niet weet hoe je goed met de tijd om moet gaan. In het laatste geval is de cursus Timemanagement voor jou de ideale cursus! Juist vanwege de verschillende inspirerende video’s is dit en bijna rustgevende cursus om te doen.
A+O fonds Gemeenten Ga naar de cursus!

Woensdag 18 juli

Titel: Back to basics: Reflecteer op je professionele basishouding
Duur: 30 minuten
Omschrijving: Je maakt kennis met de drie elementen van een effectieve professionele basishouding. Je reflecteert aan de hand van deze elementen en casuïstiek op jouw basishouding en drijfveren in je werk. Aan het eind van de module geef je aan wat je ambities zijn. Na het volgen van de module heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor de live training. Hier gaan we dieper in op jouw uitdagingen.
Movisie Ga naar de cursus!

Vrijdag 20 juli

Titel: Omgaan met veranderingen en aanpassen
Duur: 120 minuten
Omschrijving: Heb je soms moeite met alle veranderingen die op je afkomen? Wil je hiermee beter om leren gaan? En welke soorten veranderingen zijn er allemaal. Na deze training weet jij beter waarom dit soms zo lastig is en hoe je er beter mee kunt omgaan.
A+O fonds Gemeenten Ga naar de cursus!

Bekijk hier het hele Summerschool aanbod! 

Aanbevolen voor u