Het 25-jarig bestaan van A+O fonds Gemeenten is een ware mijlpaal. Al die jaren zijn we dé partner voor gemeenten in de ondersteuning van arbeidsvraagstukken en HRM beleid: daar zijn we trots op!

Precies een week geleden vierden we feest in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht. Samen met (oud)collega’s, partners en alle andere vrienden van A+O fonds Gemeenten namen we deel aan de interactieve comedy act van de Comedy Cowboys, waren we een onderdeel van dynamische muzikale intermezzo tijdens de Rhythm & Connection sessie en sloten we de middag af met een feestelijke toost op de volgende mijlpaal. Een dag die letterlijk en figuurlijk in het teken van werkplezier stond!

A+O fonds Gemeenten Jubileumboek
Tijdens deze middag lanceerden we ook het speciaal ontwikkelde jubileumboek dat – vers van de pers – nét bij de drukker vandaan kwam. Een boek dat sámen met de gemeenten gemaakt is, want eerder dit jaar vroegen we om een eigen creatieve bijdrage te delen. Hierdoor is er een prachtige verzameling aan foto’s van 380 gemeenten in Nederland ontstaan, waardoor het jubileumboek elke gemeente in beeld brengt en daarbij een goed beeld schetst van de verschillende werkzaamheden bij de organisatie.

Tijdens het jubileum zijn een aantal exemplaren verloot onder de aanwezigen, maar uiteraard ontvangt elke gemeente deze eyecatcher. Blader hier, pagina voor pagina, door het boek en zoek jouw gemeente op.

Zien wat het jubileumboek precies inhoudt? Bekijk de teaser hieronder.

Op social media wordt er wekelijk een blik in het boek geworpen. Niks willen missen? Volg ons hier op Facebook, Linkedin en Twitter!

Bedankt dat je er was!
Wat een enthousiasme en energie tijdens het feest! We willen al onze gasten en iedereen die A+O fonds Gemeenten op een andere manier gefeliciteerd heeft ontzettend bedanken.

Kon je er niet bij zijn? Bekijk de onderstaande foto’s voor een impressie van het jubileumfeest. Meer foto’s volgen binnenkort op Facebook.

 

 

Aanbevolen voor u