Werkt u in het sociaal domein? Bijvoorbeeld als WMO-consulent, wijkteammanager, casemanager, inkomensconsulent of schuldhulpmedewerker? Dan zijn wij op zoek naar u en uw ervaringen! In wijkteams, jeugdteams, bij zorginstellingen en bij gemeenten zijn jullie dagelijks bezig om mensen verder te helpen. Daardoor hebben jullie een schat aan kennis en ervaringen als het gaat om het werken in het Sociaal Domein. We leren echter nog veel te weinig van jullie ervaringen. De reden dat we de Uitvoeringsautoriteit hebben opgericht.

We hebben een manier nodig om, door organisatie- en hiërarchische grenzen heen,  problemen met gezamenlijke kennis en capaciteit aan te pakken. Het is noodzakelijk dat jullie ervaringen daarbij leidend worden, zodat de leefwereld van bewoners en de ervaringen van professionals centraal komen te staan. Dus niet meer top-down beleid opleggen, maar bottom-up beleid ontwikkelen vanuit de bedoeling en de kracht van de uitvoerders en beleidsmakers samen.

Bijeenkomsten Uitvoeringsautoriteit

Dat is ook de insteek van de bijeenkomsten van de Uitvoeringsautoriteit. Leren van, door en met elkaar zodat we in ons dagelijkse werk gebruik kunnen maken van elkaars deskundigheid. In eerdere bijeenkomsten zijn thema’s geïventariseerd en samen met de uitvoerders hebben in 2017 verschillende bijeenkomsten plaatsgevonden.
Klik hier voor een overzicht met terugblikken op deze bijeenkomsten.

In 2018 vinden er diverse bijeenkomsten plaats. De eerstvolgende is op 25 januari 2018.

Meld u alvast aan voor de bijeenkomst van 25 januari 2018:

Selecteer één of meerdere bijeenkomsten waarvoor jij je wilt opgeven:

Werkateliers:

Bijeenkomsten:

Jaarcongres:

Let op:  Alleen wanneer u niet aanwezig kunt zijn en u zich niet tijdig afmeld worden er extra kosten in rekening gebracht. Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de  bijeenkomst. Daarna brengen wij € 150,- in rekening. U kunt kosteloos een vervanger sturen.