Vakmanschap in Beeld
Binnen gemeenten zijn ambtenaren 24 uur per dag aan het werk voor gemeente en burgers. In deze films laten ambtenaren zien hoe breed en gevarieerd het werken bij de gemeente is.

P&O adviseur

P&O adviseur Judith Hokse van de gemeente Amsterdam werkt bij het stadsdeel centrum. Een stadsdeel waar veel gebeurt. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende markten, maar ook aan handhaving en het herstellen van monumenten en walmuren.

Judith zorgt ervoor dat zij al deze medewerkers die verantwoordelijk zijn voor deze taken ondersteunt. Dat doet ze op het gebied van ziekteverzuim, maar ook in de vorm van coaching. Maar misschien nog wel belangrijker is dat de belangen van de organisatie en de medewerkers juist op elkaar zijn afgestemd.

Onlangs heeft Judith nog een medewerker geholpen bij het vinden van een plek waar zij wel goed past. Het contact met mensen is ook precies hetgene wat deze functie voor Judith zo aantrekkelijk maakt. “Het verbinden van het perspectief van de medewerker en die van de organisatie, dat is wat ik graag wil bereiken. ”

Wilt u meer weten over het werk van een P&O adviseur? Bekijk dan het filmpje.