Vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling en meer!

Het werken bij gemeenten verandert in een rap tempo. Nieuwe vaardigheden en expertise worden van iedere ambtenaren gevraagd. Met de website www.meesterinjewerk.nl ondersteunt het A+O fonds individuele ambtenaren om zelf sturing te geven aan hun loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap.

De site biedt tal van tools waaronder e-learnings, zelftests, informatie en inspiratie. Zo kun je een e-portfolio aanmaken en trainingen, opleidingen of ontwikkelinstrumenten vinden. Ter inspiratie zijn er persoonlijke verhalen (filmpjes) van collega-ambtenaren.

Informeer collega’s over Meesterinjewerk.nl

Dat kan eenvoudig met behulp van de communicatie-toolkit met:

  • Beeldmerk van de website (logo)
  • Banners (verschillende formaten) voor intranet
  • Roadshow digitale flyer

Download hier de communicatie-toolkit Meesterinjewerk.nl. Het filmpje Maak kennis met Meesterinjwerk.nl  is op aanvraag verkrijgbaar via ons via: secretariaat@aeno.nl.

Voor vragen over de site kunt u contact opnemen met Lena Tiemersma via meesterinjewerk@aeno.nl.

Roadshow Meesterinjewerk.nl

Speciaal voor de introductie van de site is er een Roadshow ontwikkeld.
Er is keuze uit een 2 uur durende activiteit met theater voor 30-40 medewerkers of een korte variant over bijvoorbeeld jezelf presenteren.
Ook is het mogelijk om in een groep van 12 medewerkers te ervaren hoe de site ondersteunt bij loopbaanontwikkeling en vakmanschap.

Heeft u interesse en wilt u meer weten?  We gaan graag in gesprek over welke vorm het beste past bij de wensen en behoeften. U kunt contact opnemen met Lena Tiemersma via meesterinjewerk@aeno.nl of 070-763 0030.

Aanbevolen voor u