Anneke Degeling en Esther Steltenpohl – beiden HR-professional bij de Gemeente Hoorn – zijn de gelukkige winnaars van de A+O fonds Gemeenten opleidingscheque t.w.v. € 500,-.

  

“Bedankt A+O fonds Gemeenten, met deze opleidingscheque kunnen wij ons dit jaar persoonlijk verder ontwikkelen als HR-businesspartner.”  

Anneke stuurde Esther de A+O Nieuwjaarskaart. Wat stond er op de kaart?  “Ik vind je een Meester in je Werk, omdat je je binnen een paar jaar hebt ontwikkeld tot een goede adviseur en onze IKB-deskundige. En daarnaast ook nog een hele leuke collega bent om mee samen te werken. Een mooi 2017 toegewenst.” Anneke: “Een heel leuk bericht die Esther ook ontzettend waardeerde! En natuurlijk nog veel leuker nu we samen die mooie prijs hebben gewonnen.”

Weet je al waar je de waarde cheque voor wilt gaan gebruiken? “Er zijn momenteel veel organisatieontwikkelingen gaande binnen de gemeente Hoorn. We leven in een maatschappij waar veranderingen elkaar snel opvolgen en dat vraagt natuurlijk iets van (gemeentelijke) organisaties. De verwachting is dat de snelheid van ontwikkelingen in de toekomst alleen maar zal toenemen. Dat vertaalt zich ook door naar de dienstverlening van de gemeente. Vanuit onze rol als HR-adviseur moeten we de organisatie daarin ondersteunen en faciliteren, vanuit een rol als HR-businesspartner. Waarbij we de organisatie ondersteunen om externe ontwikkelingen in kaart te brengen en deze vertalen naar noodzakelijke interne ontwikkelingen. In deze rol willen we graag groeien en ons verder ontwikkelen. Daarom willen we met de opleidingscheque een opleiding volgen richting organisatiekunde of verandermanagement gericht op de snel veranderende samenleving en wat dit vraagt van (gemeentelijke) organisaties en de mensen die hierin werkzaam zijn. En hoe we daarin vanuit onze rol als HR-adviseur de organisatie in kunnen ondersteunen.”

Waarin willen jullie dit jaar een Meester in je werk worden? Wij willen in 2017 graag een meester in ons werk worden door ons te ontwikkelen naar HR-businesspartner. Deze opleidingscheque gaat ons zeker helpen om daar te komen!

Wil je ook werken aan je loopbaan, vakmanschap of persoonlijke ontwikkeling? Dat kan als gemeente ambtenaar op Meesterinjewerk.nl. De site biedt zelftesten, online leermodules, opleidingsgidsen en inspirerende verhalen van medewerkers die ontwikkelstappen maakten. Ga naar de site en ontdek jouw mogelijkheden.

Aanbevolen voor u