Terug naar overzicht

U kunt zich niet meer inschrijven voor deze workshop.

Bewust, Expres, Positief denken
De energy-class leert je een nieuw dagelijks ritueel op basis van the law of attraction.
Het doel is om je zo positief mogelijk te voelen en je dag/week zo goed mogelijk te beginnen. Je bent zelf het belangrijkste instrument! De energy-class is een soort yoga voor je dagelijkse flow. Let op! Ieder onderwerp kan ingebracht worden

Wat is het resultaat van de workshop

Dat je, je beseft dat je zelf controle hebt over je eigen gedachtes en gevoelens en dat je deze zelf positief kunt aansturen in wat voor situatie je ook zit. Je krijgt namelijk wat je verwacht. Dus als je, je verwachtingen zo positief mogelijk afstelt kun je daarvan het resultaat zien in je dagelijkse leven.

Als je in google probleem in toetst krijg je in 0,125 sec. nog veel meer problemen en zo is het in het leven ook. Wat wij willen bereiken met deze workshop is, dat je bewust wordt van wat je in toetst en wat het resultaat daarvan is.

We gaan aan de slag met de processen van Abraham Hicks!

Energy-class 1 ABC
De eerste dag ga je aan de slag met bewust expres positief denken en krijg je de theorie van de law of attraction. Je krijgt meteen bruikbare tips over hoe je mindset te veranderen en het beste uit je dag te halen. Het gaat nooit om de woorden, maar over je gevoel. Woorden zijn maar woorden. Het gaat om de emotie achter de woorden, want dat is datgene wat aantrekt. Hoe kun je die sturen? We doe dit met het ABC.
Energy-class 2 Focus wheel
We gaan aan de slag met het ombuigen van langdurige denkpatronen. Je gaat deze afbreken en we gaan ons opnieuw focussen. Dit doen we doormiddel van het Focusweel.
Energy-class 3 Its a new story
We gaan een nieuw verhaal schrijven….

Max. aantal personen: 20

Benodigdheden:
4 x flipovers en stiften. Een ruimte met tafels in een kring i.v.m. schrijfwerk beetje intieme en of inspirerende ruimte.
Misschien een beeldscherm waarop ik een youtube film kan laten zien. Maar dat is een extra ik het ook zonder.
En ik heb wat kopieer werk. Ik kan weet niet of ik op de locatie kan kopiëren? Per persoon 4 x een A4

Workshopleider: Sery Wouter (Gem. Amsterdam)

Aanbevolen voor u