Terug naar overzicht

U kunt zich niet meer inschrijven voor deze workshop.

 

Of je nu al heel lang leiding geeft, of nog maar net: iedere leidinggevende weet dat het een hele klus is om een team goed aan te sturen en te motiveren. Bij sommige medewerkers zie je dat ze onder hun kunnen presteren en bij anderen zie je juist dat ze zichzelf voorbij dreigen te lopen. Iedereen heeft dus om uiteenlopende redenen de individuele aandacht van zijn of haar leidinggevende nodig.

Tijdens deze workshop ontdek jij als leidinggevende hoe je hiervoor nog beter en vaker je eigen unieke talenten en kwaliteiten kunt inzetten. Je krijgt ook praktische tips om minder last te hebben van je eigen (en andermans) zwakkere kanten. Het resultaat is dat je met meer plezier en minder energie ook nog eens betere teamresultaten haalt.

In de workshop is plek is voor maximaal acht leidinggevenden en deze duurt twee uur. Ter voorbereiding vul je een korte vragenlijst in die je naar de trainer terug e-mailt. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Na afloop van de workshop krijg je van de trainer een individuele terugkoppeling met advies op maat voor jouw talenten.

Max. aantal personen: 8

Benodigdheden:
Ruimte om 9 stoelen in een kring neer te kunnen zetten. Bij voorkeur zonder tafels en twee flipovers.

Workshopleider: Godelieve Meeuwissen

Aanbevolen voor u