Terug naar overzicht

U kunt zich niet meer inschrijven voor deze workshop.

In een groep aan de slag met de resultaten van de TalentSpiegel?

Sinds maart 2015 biedt het A+O fonds Gemeenten de TalentSpiegel aan! Als een medewerker wil nadenken over de eigen ontwikkeling en loopbaan, dan kan men de TalentSpiegel kosteloos invullen en na afronding, een rapport downloaden.

Door dit rapport te bespreken met een loopbaanadviseur, krijg je meer inzicht krijgen in eigen talenten, interesses en loopbaanmogelijkheden en dus meer rendement halen uit de TalentSpiegel. Een instrument als de Talentspiegel helpt je om op een andere manier naar loopbaanmogelijkheden te kijken. De rapportage geeft inzicht en nodigt uit tot actie.
Het is echter vaak lastig om direct de kern uit de rapportage te halen en helder zicht te krijgen op wat je wensen en zorgen zijn waar het gaat om je loopbaanperspectieven.

In deze workshop van drie uur gaan we met een groep op interactieve wijze, onder begeleiding van een ervaren LTP adviseur, aan de slag met oefeningen en opdrachten om je te prikkelen om actief na te denken over je talenten en ontwikkelmogelijkheden en je te ondersteunen bij het helder en diepgaand bespreken van de uitkomsten van de TalentSpiegel in het kader van je loopbaanontwikkeling.

Max. aantal personen: 12

Benodigdheden:
• Grote ruimte
• Beamer en scherm
• Internet
• Flipover en stiften
• Papier en pennen

Workshopleider: Floor Lina

Aanbevolen voor u