Terug naar overzicht

U kunt zich niet meer inschrijven voor deze workshop.

Als ambtenaar is het werk nog nooit zo dynamisch geweest als nu. Je zit midden in een continu veranderende omgeving en die veranderingen zullen voorlopig ook niet stil staan. Denk aan opgavegericht werken, digitalisering en netwerken. Dit vraagt veel van je. Verschillende mensen willen iets van je en soms neem je je werk misschien ook wel mee naar huis. Wanneer je met plezier en succes je werk wilt blijven doen is het belangrijk om weerbaar te zijn en je grenzen op een positieve manier aan te geven. Zo blijf je effectief en met plezier aan het werk.

In de workshop “Weerbaar zijn en blijven” van CNV Connectief Academie ga je onderzoeken hoe iedereen spin is in zijn eigen web, wie er allemaal een rol spelen in dat web en wie er iets van je wil op je werk en privé. Ook bekijk je welke spanning dat soms oplevert en hoe je daarmee omgaat. We geven een aantal goed toepasbare tips in het omgaan met verwachtingen en verzoeken die jouw weerbaarheid vergroten.

De workshop wordt begeleid door een trainer van CNV Connectief Academie. De Academie heeft zich gespecialiseerd in de thema’s werkplezier, weerbaarheid en wendbaarheid. Daarnaast verzorgt de Academie trainingen in medezeggenschap.

Max. aantal personen: 20

Benodigdheden:
Beamer en flipover

Workshopleider: Annemieke Schoemaker (CNV Connectief Academie)

Aanbevolen voor u