De Zomersafari brengt inspiratie naar Bussum. De Zomersafari is hét evenement voor nieuwsgierige gemeenteambtenaren om inspiratie, een nieuwe kijk op het werk en verfrissende ideeën op te doen. Dit jaar hebben bijna 600 enthousiaste gemeenteambtenaren de Zomersafari live in Bussum en online gevolgd.

Wil je de Zomersafari delen in socials gebruik dan: #Zomersafari22

Keynotespreker Ellie Lust

Een hoogtepunt uit de Zomersafari was Ellie Lust. Ellie maakte de overstap van wijkagent naar televisie persoonlijkheid en vertelde tijdens de Zomersafari over wat haar motiveerde om deze stap in haar carrière te maken.

Naast Ellie Lust kwamen er naar de Zomersafari nog veel meer inspirerende sprekers. Zo stonden verder op het programma de Vrije Denkers, Mimoun Oaïssa, Marie-Céciile Widdershoven, Genieke Hertoghs, Rico Bakker en Minchenu Maduro. Bekijk hieronder hun presentaties terug.

Persoonlijke kracht

Deze editie stond in het teken van het vergroten van je persoonlijke kracht. Je krijgt van Safari zelfvertrouwen om zaken op het werk aan te pakken en je leert weerbaar te zijn om met veranderingen en tegenslagen om te gaan.

Hybride

Zomersafari was dit jaar een hybride evenement. Dat betekent: hetzelfde programma, maar een hele andere beleving. Deelnemers konden kiezen of zij het programma achter de laptop of in de zaal in Bussum wilden volgen.

A&O fondsen Festival 2022

Ook zo geïnspireerd door de Zomersafari? Dan is het A&O fondsen Festival op 8 september wellicht ook interessant voor jou. Dit is hét hybride evenement over samen werken aan de toekomst voor gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk. Laat je vanuit NBC Nieuwegein inspireren door Ben Tiggelaar en Paul Iske, ontmoet honderden andere professionals én bereid je voor op een onvergetelijk optreden van Alain Clark.

Op 8 september organiseren de A&O fondsen het A&O fondsen Festival. Laat je verrassen en inspireren. En ontdek waar het nieuwe samenwerken nú gebeurt! Meld je via de groene button aan.

Tickets

Misschien vind je dit ook interessant