Overslaan en naar hoofdinhoud gaan
Menu

Experts

A&O fonds Gemeenten werkt samen met een pool van enthousiaste experts. Deze experts zijn veelal zelf werkzaam binnen gemeenten en zetten graag hun kennis en ervaring in voor andere gemeenten. Experts kunnen op twee momenten worden ingezet voor jouw project:

 1. Bij de start van je project (zowel bij de Stimuleringsregeling als de StimuleringsregelingPLUS).
  Een goede start is immers het halve werk. Bij hulp bij de start van je project kan je denken aan bijvoorbeeld:
  • probleem verkennen en afbakenen
  • opdracht formuleren en afspraken maken over opdrachtgeverschap
  • projectfasering (van initiatief naar uitvoering tot evaluatie)
  • draagvlak creëren
  • projectteam samenstellen en samenwerkingsafspraken maken
  • meedenken met oplossingsrichtingen en bijdragen aan een methodische aanpak
 2. Gedurende het project (alleen bij de StimuleringsregelingPLUS)
  Een expert die met je meeloopt gedurende project helpt jou scherp te blijven op je doelen, of dat wat je doet je daar dichterbij brengt, waar je dat aan afmeet en wat je kan doen als er (nog) geen resultaten geboekt worden. Dit vergroot de kans van slagen van jouw project. Voor jou fijn én voor andere gemeenten fijn, omdat die hiermee een goed voorbeeld te zien krijgen. Deze expert heeft dus expliciet de rol van procesbegeleider bij projecten die vernieuwend zijn voor de sector en helpt bij het inzichtelijk maken van de resultaten, geleerde lessen & succesfactoren.

Bij je aanvraag geef je zelf aan of je een expert of geld wilt. Het kan ook zijn dat wij er op grond van jouw aanvraag voor kiezen om jou aan een expert te koppelen. Omdat we potentie zien in jouw project en denken dat extra ogen de resultaten van jouw project nog beter maken.

Vragen?

Heb je vragen, wil je meer weten of even sparren? Neem dan contact op met A&O fonds Gemeenten via 070 7630030 of mail naar subsidies@aeno.nl.

Over cookies & privacy | © A&O fonds Gemeenten