Voor de
 verschilmakers.

Experts

A&O fonds Gemeenten werkt samen met een pool van enthousiaste experts. Deze experts zijn veelal zelf werkzaam binnen gemeenten en zetten graag hun kennis en ervaring in voor andere gemeenten. Experts kunnen op twee momenten worden ingezet voor jouw project:

 1. Bij de start van je project
  Een goede start is immers het halve werk. Bij hulp bij de start van je project kan je denken aan:
  • probleem verkennen en afbakenen
  • opdracht formuleren en afspraken maken over opdrachtgeverschap
  • projectfasering (van initiatief naar uitvoering tot evaluatie)
  • meedenken met oplossingsrichtingen en bijdragen aan een methodische aanpak
 2. Gedurende het project (alleen bij de StimuleringsregelingPLUS)
  Een procesbegeleider die met je meeloopt gedurende het project helpt jou scherp te blijven op je doelen en wat je kan doen als er (nog) geen resultaten geboekt worden. Dit vergroot de kans van slagen van jouw project. Voor jou fijn én voor andere gemeenten fijn, omdat die hiermee een goed voorbeeld te zien krijgen. Deze procesbegeleider wordt ingezet bij projecten die vernieuwend zijn voor de sector en helpt bij het inzichtelijk maken van de resultaten, geleerde lessen en succesfactoren.

Expertpool

Inge van Dijk

Mijn kracht ligt in het verkennen van vraagstukken en het begeleiden van innovatiesessies. Ik ga grondig te werk en breng focus aan. Mijn creatieve aanpak zorgt vaak voor nieuwe inzichten en aanknopingspunten voor innovaties.

Inge van Dijk
Eric Edens

Ik zet mij graag in als expert omdat ik in mijn jarenlange ervaring bij gemeenten zelf heb gemerkt dat het prettig is om bij een innovatief vraagstuk de veranderaanpak te bespreken, te toetsen of te spiegelen bij een ervaringsdeskundige.

Eric Edens
Karin Gibcus

Ik zet me met veel plezier in als expert voor het A&O fonds omdat ik een mensen-mens én resultaatgericht ben. Als expert kan ik de projectleden begeleiden naar een mooi resultaat van hun project. En daar hebben zowel de werknemers van de betreffende gemeente als haar inwoners profijt van.

Karin Gibcus
Alexander Groen

Samen vanuit ieders talent impact maken, dat is waar ik voor ga! Als learning & development expert en (team)coach heb ik ruim 15 jaar ervaring in het begeleiden van verandertrajecten. Inhoudelijk ligt mijn passie bij maatschappelijke opgaven zoals de klimaattransformatie. Geen tijd te verliezen, leef & leer vandaag, samen op naar morgen!

Alexander Groen
Evelyn Janssen

Ik heb ervaring opgedaan als HR (project)manager en functies die met recruitment te maken hadden. Bij de gemeente Eindhoven heb ik de afdeling recruitment en employer branding mee opgezet. Waarbij we in hebben gezet op het verstevigen van het werkgeversmerk, diversiteit, inclusiviteit, online vindbaarheid, nieuwe website, social media en verbeterde processen en systemen.

Evelyn Janssen, HR-manager
Anita de Jong

Een goede start is het halve werk. Juist in de beginfase maak je het verschil. En daar draag ik met mijn praktische instelling en helikopterview graag een steentje aan bij.

Anita de Jong
Jannet koster

Met mijn jarenlange ervaring als organisatie adviseur / projectleider wil ik graag mijn kennis delen om jouw organisatie te helpen bij innovatieve projecten.

Jannet Koster
Alexandra van der Lee

Als implementatie expert begeleid ik mensen & organisaties in veranderprocessen. Ik ondersteun hen om zélf de verandering tot een succes te maken. Altijd met aandacht voor de betrokkenen én met het einddoel voor ogen. Ik ben de spiegel voor jouw organisatie!

Alexandra van der Lee
Monique van Limpt

Bijzonder leuk en zinvol om mijn expertise in verandertrajecten en t.a.v. inhoudelijke vraagstukken gerelateerd aan psychosociale arbeidsbelasting (agressie en geweld, werkdruk/werkstress, omgangsvormen) in te zetten in de praktijk. En door als expert mee te kijken leer ik zelf ook steeds weer iets nieuws! Ik verheug me op samenwerking!

Monique van Limpt
Ietze Oostinga

Veranderen is mijn passie. Die kennis en ervaring deel ik graag om samen gemeenten mooier te maken en klaar voor de toekomst.

Ietze Oostinga
Robert van Wijk

Ik geniet er erg van, als met de juiste energie aan tafel hele mooie en duurzame projectresultaten worden behaald. Ik laat organisaties daarom ervaren, dat bij projecten niet alleen de techniek, maar ook thema’s als (persoonlijk) leiderschap, team-dynamiek en de projectomgeving van belang zijn.

Robert van Wijk
Christel Willemsen

Door mijn rustige en open houding neem ik mensen, opdrachtgevers, teams, deelnemers en coachees mee op ontdekkingsreis naar een volgende ontwikkelstap. Ik breng structuur aan in gedachten, spiegel en gebruik creatieve werkvormen om inzichten te vergroten.

Christel Willemsen
Remon Workel

Als (interim-)projectleider of adviseur werk ik op het snijvlak van mens en organisatie. Van ICT projecten tot projecten in sociaal domein, van gebiedsontwikkeling tot vergaande digitalisering. Als beïnvloedingspsycholoog en gedragsexpert weet ik wat menselijk gedrag drijft en stuurt. Mijn doel is altijd om meer emotioneel en maatschappelijk succes te realiseren.

Over cookies & privacy | © A&O fonds Gemeenten