A&O fonds Gemeenten

Team Aeno fonds Gemeenten 2022
Fotografie: Kees Winkelman

A&O fonds Gemeenten, Stichting Arbeidsmarkt en Opleidingsfonds Gemeenten, is hét fonds voor alle gemeenten van Nederland. A&O heeft tot doel Nederlandse gemeenten en hun medewerkers duurzaam inzetbaar te houden waardoor ze vitaal en wendbaar zijn en optimaal kunnen blijven aansluiten bij de veranderende samenleving.

Wij inspireren, ondersteunen en adviseren bij organisatieontwikkeling en professionalisering. Dat doen we in de vorm van leernetwerken, workshops, webinars, evenementen, onderzoeken en subsidies.

We zijn er voor iedereen in de gemeentelijke organisatie: bestuurders, leidinggevenden, adviseurs, HR- en arboprofessionals, beleidsmakers en uitvoerenden. We leggen een sterke brug tussen medewerkers en leidinggevenden, waardoor veranderingen ook in de dagelijkse praktijk verankerd kunnen worden. De komende jaren hebben we daarbij extra aandacht voor het topambtelijk directieniveau van gemeentelijke organisaties.

De sociale partners in de gemeentelijke sector (werkgevers en werknemers) hebben in 1993 de Stichting A&O fonds Gemeenten opgericht.

Naar de A&O agenda

Missie

A&O fonds Gemeenten draagt bij aan aantrekkelijke, dynamische en creatieve gemeentelijke organisaties met een gezond arbeidsklimaat. Medewerkers zijn weerbaar en wendbaar en nemen zelf verantwoordelijkheid voor hun werk en loopbaan.

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Heb je vragen?

A&O fonds Gemeenten is er voor alle gemeenten en hun ambtenaren. Wil je een voorstel doen of een afspraak maken? Neem gerust contact op met secretariaat@aeno.nl.

Stuur een email
Postadres Postbus 11560
2502 AN
Den Haag
Bezoekadres Fluwelen Burgwal 58
2511 CJ
Den Haag
Algemeen 070-7630030
secretariaat@aeno.nl
Over cookies & privacy | © A&O fonds Gemeenten