Ben jij bij een gemeente of gemeentelijke organisatie bezig met het onderwerp leren en ontwikkelen? Sluit je dan aan bij onze nieuwe community speciaal voor leerprofessionals bij gemeenten.

In deze online community leer je onder andere collega's van andere gemeenten kennen die ook met leren en ontwikkelen bezig zijn. Je kan vragen stellen maar ook andere helpen aan antwoorden en je deelt relevante vakinformatie.

Wanneer je lid wordt van deze groep, stel jezelf dan even voor en deel waar jij mee bezig bent binnen het thema leren en ontwikkelen. Wanneer je relevante documenten van jouw gemeente deelt, krijgen deze ook een plek tussen alle voorbeelden.

Het succes van deze groep hangt samen met de gezamenlijke bijdrage van alle professionals uit de sector die lid zijn van dit platform, dus ook van jouw bijdrage. Aarzel dus niet en plaats een bericht, stel een vraag of geef een antwoord op een vraag van een collega leerprofessional.

Dit is een besloten community waarin direct betrokkenen van gemeenten met elkaar in gesprek kunnen gaan. Het kan daardoor maximaal 2 werkdagen duren voordat je wordt toegelaten.

Word lid