Subsidie

A&O fonds Gemeenten ondersteunt gemeenten bij projecten die de wendbaarheid en vitaliteit van medewerkers en gemeentelijke organisaties vergroten. De projecten die we ondersteunen zijn gericht op het in de praktijk aanleren van nieuwe vaardigheden, houding en gedrag. Daarbij vinden we het belangrijk dat ontwikkelde projecten landelijke potentie hebben en dus deelbaar zijn met de sector.

Ga jij aan de slag met een project dat bijdraagt aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers of dat gericht is op vitaliteit, leren en ontwikkelen of loopbaanontwikkeling? Wij geven jullie graag een steuntje in de rug. Ook voor projecten over arbeidsmarktvraagstukken en leiderschap en cultuur kun je bij ons terecht. Gemeenten die met elkaar optrekken in het project hebben een pre. Kijk bij onze voorwaarden waar jouw project aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor subsidie.

Ben je nieuwsgierig naar welke projecten andere gemeenten hebben ingediend? Neem dan een kijkje op onze inspiratiepagina.

Naar voorwaarden Naar inspiratiepagina

Vragen?

Heb je vragen, wil je meer weten of even sparren? Neem dan contact op met A&O fonds Gemeenten via 070 7630030 of mail naar subsidies@aeno.nl.

Stuur een email
Over cookies & privacy | © A&O fonds Gemeenten