Save the date voor de Wintersafari 2024! Op woensdag 31 januari 2024 gebeurt er iets bijzonders! De Wintersafari gaat over Kunstmatige Intelligentie (AI) en wat dit betekent voor jouw werk.

Dit speciale evenement is online en je kunt actief meedoen. Je leert meer over AI en welke invloed dit op jouw werk heeft. Hoe kun je AI in je dagelijkse werk toepassen? Welke kansen zijn er maar ook welke gevaren liggen er op de loer. Er komt veel aan bod.

Zet de datum in je agenda: 31 januari 2024 en schrijf je snel in, want je wilt dit niet missen! Binnenkort krijg je te horen wat er allemaal gaat gebeuren, dus houd deze pagina in de gaten voor updates.

Bereid je voor op een interessante Wintersafari vol nieuwe ideeën en veranderingen. We gaan samen in de wereld van AI duiken en ontdekken wat het voor jou en je werk kan betekenen. We kijken ernaar uit om je online te verwelkomen.

*deze tekst is geschreven met behulp van AI

Dit is Safari! Safari helpt jou uitdagingen in je werk aan te pakken. Meerdere keren per jaar zijn er Safari-evenementen met workshops en sprekers die je nieuwe kennis, inspiratie, inzichten oplevert waarmee jij je werk meer naar jouw hand kunt zetten.

Safari Banner Algemeen-1400

Ontdek met Safari

Safari staat voor uitdaging, enthousiasme en ontdekking. We willen allemaal graag de vraag van de inwoner zo goed mogelijk kunnen beantwoorden en daarvoor moeten we flexibel en slim blijven. Bij de gemeenten verandert veel. Gemeenten hebben er namelijk nieuwe taken bij gekregen en krijgen te maken met andere manieren van werken. Dat vraagt veel van organisaties en hun medewerkers. Hoe blijf je nou op de toekomst zo goed mogelijk voorbereid, zonder dat het werkplezier naar de achtergrond verdwijnt?

Met Safari helpen we je daarbij. Zo starten we met een grote hoeveelheid actuele workshops voor de Wintersafari en Zomersafari. Ook helpen we gemeenten met de Safari 5-daagse om een loopbaanwerkweek bij de gemeente te organiseren.

Heb je aanvullende ideeën of heb je een vraag? Mail ze dan gelijk naar safari@aeno.nl.

Stuur een email
Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Misschien vind je dit ook interessant