Overslaan en naar hoofdinhoud gaan
Menu

Subsidie aanvragen

  • Je subsidieaanvraag mail je aan subsidies@aeno.nl.
  • Je subsidieaanvraag gaat vergezeld van een volledig en correct ingevuld aanvraagformulier Subsidie en expertise 2021.
  • De gegevens van je project en de projectleider worden nadat wij de aanvraag hebben gehonoreerd op aeno.nl gepubliceerd, ook als aan jou een expert is toegewezen. Zorg er dus voor dat je die gegevens correct invult op het aanvraagformulier.
  • Je subsidieaanvraag gaat vergezeld van een projectplan.
    Als je geen subsidie wil, maar een expert, hoef je de vragen over activiteiten en planning natuurlijk niet in te vullen en hoef je het projectplan niet toe te voegen. Het is natuurlijk wel van belang dat we snappen wat je bedoeling is. Je concept moet je zo duidelijk mogelijk beschrijven.
  • Je project moet impact hebben. Daarom geldt hiervoor als richtlijn dat het project op minimaal 15 medewerkers betrekking moet hebben. Uitzonderingen hierop zijn mogelijk wanneer de doelgroep kleiner is, bijvoorbeeld als er minder leidinggevenden in de gemeente zijn.

Checken

Omdat er een maximum zit aan het aantal aanvragen per gemeente, is het goed om even te checken of je nog subsidie kán aanvragen. Dit doe je door contact op te nemen met A&O fonds Gemeenten via 070 7630030 of mail naar subsidies@aeno.nl.

Grote gemeenten kunnen meer subsidie/expertise aanvragen dan kleine gemeenten. Voor de Stimuleringssubsidies geldt een aantal per inwoneraantal.

G4
3
> 50.000
2
0 - 50.000
1
WSGO-leden
1

Voor ambtelijke fusie-organisaties worden de inwoneraantallen van de achterliggende gemeenten bij elkaar opgeteld. Daarnaast kunnen alle gemeenten en WSGO-leden ook nog eens 1 StimuleringsregelingPLUS subsidie krijgen. Dit geldt per kalenderjaar.

TIP!

Voordat je aan de slag gaat met het aanvraagformulier, is het verstandig nog even de voorwaarden goed door te nemen.

Vragen?

Heb je vragen, wil je meer weten of even sparren? Neem dan contact op met A&O fonds Gemeenten via 070 7630030 of mail naar subsidies@aeno.nl.

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van inspirerende verhalen, nieuws en podcast binnen het thema 'Subsidie en expertise'? Klik op onderstaande button, hiermee wordt dit thema toegevoegd aan jouw persoonlijke account.

Heb je nog geen account? Klik dan op de button 'Log in of maak een account aan'.

Over cookies & privacy | © A&O fonds Gemeenten